Από τον Ιούλιο ευκαιρία για διακοπές σε Κύπρο, Ελλάδα και Μαγιόρκα, λέει ο όμιλος Tui

File Photo: Ευκαιρίες για διακοπές σε Κύπρο, Ελλάδα και Μαγιόρκα βλέπει η γερμανική TUI. ΚΥΠΕ




Τηλεγράφημα του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων (DPA) αναφέρει πως ο ταξιδιωτικός όμιλος Tui βλέπει από τον Ιούλιο την ευκαιρία για μια προσεκτική επανεκκίνηση των διακοπών στις Βαλεαρίδες Νήσους, στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

  • Εάν οι αριθμοί των κρουσμάτων κορωνοϊού παραμείνουν σχετικά χαμηλοί, «δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορεί κανείς να ταξιδέψει εκεί», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλο, Φριτς Γιούσεν, την Τετάρτη.

Σημείωσε πως πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στις τοπικές επιχειρήσεις να ξεκινήσουν τις εργασίες τους.«Εάν δεν υπάρχει ανοιχτό ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα, κανείς δεν θα πετάξει εκεί. Όταν ανοίξουν, θα στείλουμε αεροπορικώς τους ανθρώπους εκεί». Φυσικά, η προστασία της υγείας προέχει. «Οι διακοπές στην Ευρώπη, όταν θα είναι ασφαλείς, θα πρέπει να είναι εφικτές», ανέφερε.

Με βάση την εντύπωση που έχω αποκομίσει, σημείωσε ο Γιούσεν, η κατάσταση βελτιώνεται και στους ελληνικούς προορισμούς. O κλάδος παραμένει εξαιρετικά σημαντικός για τη χώρα, ο τουρισμός συμβάλλει έως και 40% στην οικονομική παραγωγή το καλοκαίρι”.

Η Tui θεωρεί ότι τα θέρετρα στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Μαγιόρκα, ενδέχεται να είναι έτοιμα για επισκέπτες από τον Ιούλιο.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – Παντελής Βαλασόπουλος
Γερμανία/ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Συνέρχονται η Ολομέλεια και η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής της Κύπρου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: