Το τραγούδι του Μπόλιγουντ για την απομόνωση στο σπίτι λόγω κορωναϊού

Στιγμιότυπο από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Muskurayega India (Η Ινδία θα χαμογελάσει). Via YouTube
Οι Πριγιάνκα Τσόπρα, Αμιτάμπ Μπατσάν και Αξέι Κουμάρ είναι μεταξύ των σταρ του Μπόλιγουντ, οι οποίοι εμφανίζονται σε βίντεο για να εμψυχώσουν τους κατοίκους της Ινδίας, η οποία εισήλθε στην τρίτη εβδομάδα μέτρων αποκλεισμού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στη μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Οικογένεια», ο Αμιτάμπ Μπατσάν υπενθυμίζει στους θεατές να παραμείνουν στο σπίτι για να ελεγχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

«Κάναμε όλοι μαζί αυτή την ταινία αλλά κανένας από μας δεν βγήκε από το σπίτι του» αναφέρει στο τέλος ο πρωταγωνιστής του ινδικού κινηματογράφου.

«Κάθε καλλιτέχνης γύρισε τον δικό του ρόλο στο δικό του σπίτι. Κανείς δεν βγήκε από το σπίτι του. Σας παρακαλώ, να παραμείνετε μέσα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είστε ασφαλείς από αυτόν τον επικίνδυνο κορονοϊό. Μείνετε στο σπίτι, μείνετε ασφαλείς» σημειώνει.

Ο Αξέι Κουμάρ ένωσε επίσης τις δυνάμεις του με συναδέλφους του στο Μπόλιγουντ για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας με στόχο τη στήριξη όσων πλήττονται από τον κορωνοϊό.

Ακόμη μαζί με τον ηθοποιό και μουσικό παραγωγό Τζάκι Μπανγκάνι και πολλούς καλλιτέχνες έγραψαν το τραγούδι Muskurayega India (Η Ινδία θα χαμογελάσει).

Το βίντεο του τραγουδιού ξεκινά με το τηλεοπτικό διάγγελμα του πρωθυπουργού, Ναρέντρα Μόντι με το οποίο διαβεβαιώνει τη χώρα ότι κάθε Ινδός θα βγει νικητής από την κρίση του κορονοϊού.

Στη συνέχεια, το βίντεο παρουσιάζει εκπροσώπους κινηματογραφικής βιομηχανίας να δίνουν μήνυμα ελπίδας από τα μπαλκόνια, τις βεράντες των σπιτιών τους.

Το τραγούδι προτρέπει τους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι και να υποστηρίξουν όσους εργάζονται για την αντιμετώπιση του ιού, όπως οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι αστυνομικοί και στέλνει το μήνυμα αισιοδοξίας ότι η χώρα θα χαμογελάσει ξανά αν υποστηρίξει ο ένας τον άλλο στην τρέχουσα κρίση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ρεζερβέ τα κομμωτήρια … όταν ξανανοίξουν: Οδηγίες για “αυτο -σουλούπωμα” μέσω skype

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal