“Βράζει” η Λέσβος: Κάτοικοι απέκλεισαν θέση που προορίζεται για δομή προσφύγων και μεταναστών

File Photo: Μέλη ευάλωτων οικογενειών από τη Μόρια περιμένουν στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να επιβιβασθούν σε αρματαγωγό με κατεύθυνση την Ελευσίνα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ




Τη θέση Καράβα – Καβακλή Μανταμάδου η οποία επιτάχθηκε προκειμένου να κατασκευασθεί εκεί δομή διαμονής μεταναστών και προσφύγων απέκλεισαν σήμερα από νωρίς το πρωί πολίτες και αυτοκίνητα αλλά και μηχανήματα του δήμου δυτικής Λέσβου.

Στη θέση Διαβολόρεμα στην εθνική οδό Μυτιλήνης – Καλλονής όσο και στην περιοχή Παναγιά Τριχερούσα στην επαρχιακή οδό Μυτιλήνης – Μανταμάδου, επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο στους κτηνοτρόφους που διατηρούν εκεί εγκαταστάσεις.

  • Ενώ απαγορεύεται η διέλευση ακόμα και των απορριμματοφόρων που κινούνται προς τον παρακείμενο στη συγκεκριμένη θέση Χώρο Υγειονομικής Ταφής Αποριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α) της Λέσβου. Το τελευταίο γεγονός μεταφράζεται σε κλείσιμο του ΧΥΤΑ όσο τουλάχιστον διαρκεί ο αποκλεισμός.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο αποκλεισμός της θέσης θα διαρκέσει κατ’ αρχάς 48 ώρες και είναι συμβολικός αλλά και προειδοποιητικός, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή μας Σ. Μπαλάσκα
Μυτιλήνη, Ελλάδα

Κοινότητα Μανταμάδου: Η επιταγμένη ζώνη περιλαμβάνει στρατιωτικές εγκαταστάσεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: