Νέες αθλιότητες του ισλαμιστή Τσαβούσογλου: Απαράδεκτη επίθεση εναντίον της Ελλάδας με άθλια ψέματα

FILE PHOTO: Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. EPA, ANDREAS MANOLI




Σε νέες προκλήσεις προχώρησε ο απαράδεκτος υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαντώντας στον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, που τόνισε ότι η αυτοσυγκράτηση δεν είναι αδυναμία.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, με ανάρτησή του στο Twitter, γράφει τα εξής άθλια ψέματα:

«Κοιτάξτε ποιοι μας διδάσκουν μαθήματα διεθνούς δικαίου! Ρίχνουν βόμβες δακρυγόνων σε χιλιάδες αθώους ανθρώπους που βρίσκονται στα σύνορά τους. Δεν έχουμε την υποχρέωση να εμποδίζουμε τους ανθρώπους να φεύγουν από τη χώρα μας, αλλά η Ελλάδα έχει το καθήκον να τους αντιμετωπίζει ως ανθρώπινα όντα».

Έχει αναρτήσει μάλιστα και φωτογραφίες από τον Έβρο που δείχνουν πρόσφυγες και μετανάστες να δέχονται δακρυγόνα από Έλληνες αστυνομικούς. Σύμφωνα με καταγγελίες πολλά δακρυγόνα ρίχθηκαν από την τουρκική πλευρά.

Και σαν μην φτάνει αυτό, έχει συνημμένο το tweet Νίκου Δένδια, στο οποίο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ανέφερε: «Η αυτοσυγκράτηση δεν είναι αδυναμία, αλλά δύναμη, εδραιωμένη στην πεποίθηση ότι συμπεριφορές σεβασμού προς το Διεθνές Δίκαιο υπερισχύουν κάθε παραβατικότητας».

HELLAS JOURNAL

Ιδού η απόδειξη για την εμπλοκή της Άγκυρας στις μεταναστευτικές ροές: Χάρτης με οδηγίες για διαδρομές προς Ελλάδα στα αραβικά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: