Αισιόδοξοι οι Βούλγαροι σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας για το 2020, δείχνει η Gallup

File Photo: Η θετική τάση των Βουλγάρων στην έρευνα της Gallup International αποτυπώνεται κυρίως σε ότι αφορά τα εργασιακά και τα επαγγελματικά. Στη φωτογραφία, γενική άποψη του εργοστασίου της Devnya Ciment κοντά στην πόλη Devnya, η οποία συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες μονάδες της Βουλγαρίας. EPA/VASSIL DONEV




Με αισιοδοξία και ελπίδα για καλύτερες μέρες υποδέχθηκαν το 2020 οι Βούλγαροι και, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από έρευνα που διεξήγαγε η Gallup International, αυτή η θετική “τάση” αποτυπώνεται και αφορά σχεδόν όλους τους τομείς της καθημερινότητας (εργασιακές και προσωπικές σχέσεις, επαγγελματική πορεία κ.ά).

Ειδικότερα, ένας στους τρεις Βούλγαρους περιμένει ότι το 2020 θα είναι καλύτερη χρονιά σε σχέση με το 2019. Η Βουλγαρία, σε παγκόσμιο επίπεδο, κατατάσσεται στις χώρες των οποίων οι πολίτες είναι αρκετά αισιόδοξοι και σίγουρα πάνω από το μέσο όρο.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Βούλγαροι είναι περισσότερο αισιόδοξοι σε σύγκριση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, όμως το οξύμωρο είναι ότι παραμένουν στην “κατηγορία” των πολιτών των χωρών -μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που δηλώνουν σχετικά ευτυχισμένοι ή μη ευτυχισμένοι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σόφια, Βουλγαρία

Στο 5,8% υποχώρησε η ανεργία στη Βουλγαρία: Είναι το χαμηλότερο ποσοστό από το 2008

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: