Σκωπτικό το σχόλιο, ηθικοπλαστική η αντίδραση της ΠΟΑΣΥ λέει η Κασιμάτη μετά τις αντιδράσεις

FILE PHOTO: Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη στην Ολομέλεια της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Για «χιούμορ» πήγαινε αλλά μάλλον της βγήκε μάλλον ξινό. Η βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, θέλησε με ανάρτησή της στο Facebook να σχολιάσει ένα λάθος της ΕΡΤ που σε λεζάντα εκπομπής ανέγραψε την Ντόρα Μπακογιάννη, ως βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ετσι, στην ανάρτησή της στο facebook και πάνω από το screenshot με τον λανθασμένο τίτλο της ΕΡΤ, έγραψε: «Πόσο γκάζωσε η διεύρυνση ρε παιδιά;», με την ίδια να σχολιάζει: «Η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι».

Η επίμαχη ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη

Οπως ήταν φυσικό το σύνθημα που υιοθέτησε πυροδότησε αντιδράσεις στους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των Αστυνομικών: «Η κα Βουλευτής θα έπρεπε, ως εκ της ιδιότητάς της να γνωρίζει, άλλως την πληροφορούμε, ότι οι άνδρες και γυναίκες αστυνομικοί σε όλη τη Χώρα δεν είναι «μπάτσοι», αλλά κρατικοί λειτουργοί με υψηλό το δημοκρατικό τους φρόνημα, οι οποίοι πασχίζουν καθημερινά υπό αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες»,  ανέφερε χθες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).

Αργά χθες το βράδυ πάντως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με νεότερη ανάρτησή της, κάνει λόγο για σκωπτικό σχόλιο «κατά τη διάρκεια άσχετου διαλόγου για άλλο ζήτημα, που προδήλως καμία σχέση δεν είχε ούτε καταφερόταν αντικειμενικά και υποκειμενικά στο αστυνομικό σώμα».

Περνάει όμως και στην αντεπίθεση: «Αυτό που όμως με λυπεί επίσης, είναι η δυσανάλογη και άδικη αντίδρασή σας εναντίον μου με ηθικοπλαστικούς όρους σχετικά με το επάγγελμά σας, η οποία μάλλον έχει πολιτικά ελατήρια», λέει προς την ΠΟΑΣΥ.

 

Πιέσεις στη Ν.Δ. για το προσφυγικό: «Εισβολή παρανόμων» που «εποικίζουν» την Ελλάδα;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: