Photo via Instagram , marevagrabowskimitsotaki




Μια ανάρτηση με ξεχωριστή σημασία λόγω των αναμενόμενων πολιτικών εξελίξεων και την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο του 2020, έκανε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Στο Instagram ανάρτησε ένα κολάζ φωτογραφιών με την εξής λεζάντα: «Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά γιορτάζοντας τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν, που η δουλειά τους και η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές».

Μεταξύ των γυναικών συμπεριλαμβάνονται και δύο τα ονόματα των οπαίων είναι στη λίστα των υποψηφιοτήτων για την προεδρία: Της πρώην προέδρου του Συνασπισμού και επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη και της παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκού Ελένης Αρβελέρ.

Οι υπόλοιπες της λίστα είναι: η γκαλερίστα Πέγκυ Ζουμπουλάκη, η διευθύντρια του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης Αγγελική Γιαννακίδου, η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η σχεδιάστρια του brand Zeus +Dione Λυδία Βουσβούνη, η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη και η χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μαρία Κουσουνή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Repost @zeusndione (@get_repost) ・・・ We welcome the New Year by celebrating the achievement of women that inspire us, who’s work and influence spans generations. Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά γιορτάζοντας τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν, που η δουλειά τους και η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές @greece #womenempowerment Portraits of: Helene Ahrweiler #heleneahrweiler Peggy Zoumboulaki #peggyzoumboulaki Aggeliki Giannakidou #ethnologicalmuseumofthrace Maria Damanaki #mariadamanaki Maria Nafpliotou @marianafpliotou Lydia Vousvouni @lydia.vousvou Maria Kousouni @mariakousouni Maria Sakari @sakkattack7 Captured by @olympiakrasagaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: