Τον χαβά του ο Οζερσάι με τα Βαρώσια: Δεν του ζήτησαν δήλωση και έκανε ανάρτηση

File Photo: Ο κατοχικός ψευτο-“αναπληρωτής πρωθυπουργός”, Κουντρέτ Οζερσάι. ΚΥΠΕ
Συνεχίζεται με την ίδια αποφασιστικότητα η πολιτική της «κυβέρνησης» για το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων, δήλωσε ο ψευδο-«αναπληρωτής πρωθυπουργός» Κουντρέτ Οζερσάι.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Οζερσάι αναφέρει ότι η διαδικασία συνεχίζεται, προσθέτοντας ότι είχε συνάντηση με την ψευδο-«επιτροπή απογραφής» όπου έγινε ανασκόπηση του έργου των ειδικών.

Λέει εξάλλου ότι προέβησαν στις απαραίτητες διπλωματικές κινήσεις, απαντώντας στις προσπάθειες της ε/κ πλευράς στο Συμβούλιο Ασφαλείας για διακοπή των ενεργειών γύρω από το θέμα, όπως η επιστολή που στάλθηκε στον ΟΗΕ αλλά και οι επαφές στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τον Οζερσάι κοντεύουν να ολοκληρωθούν οι εργασίες διαφόρων ομάδων γύρω από τον εντοπισμό και την καταγραφή αρχαιοτήτων, εκκλησιών, κινητής περιουσίας, γραμμών ηλεκτρικής ενέργειας και κτιρίων.

Όλες οι εξελίξεις αποδεικνύουν την ορθότητα της πολιτικής μας σε σχέση με το άνοιγμα των Βαρωσίων, λέει ο κ. Οζερσάι. Με την πολιτική που ακολουθείται, δεν θα παραβιαστούν τα περιουσιακά δικαιώματα τόσο των προηγούμενων κατοίκων, όσο και του ΕΒΚΑΦ, στη βάση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καταλήγει.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

 

Επιδίωξη του Προέδρου το θετικό αποτέλεσμα στην τριμερή λέει ο Προδρόμου, απάντηση σε Ταλάτ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal