Όλα τα σενάρια πρόκρισης της εθνικής στους «8» του Μουντομπάσκετ: Το Σάββατο με ΗΠΑ

File Photo: Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:00 η εθνική θα αντιμετωπίσει σε ένα εξαιρετικά δύσκολο αλλά και κρίσιμο παιγνίδι τις ΗΠΑ. EPA, FAZRY ISMAIL




Στο Σένζεν η Εθνική Ελλάδας στην Καλαθόσφαιρα θα κάνει τη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια για πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Η μεγάλη αυτή προσπάθεια ξεκινά σε αγωνιστικό επίπεδο αύριο μετά το μεσημέρι, όταν στις 15:30 θα αντιμετωπίσει σε ένα εξαιρετικά δύσκολο αλλά και κρίσιμο παιγνίδι τις ΗΠΑ. Η Εθνική στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Τσεχία, τη Δευτέρα 9/9 στις 11:30.

Στην επόμενη φάση περνούν οι δύο πρώτες ομάδες του Ομίλου, και η Εθνική μπορεί να το επιτύχει αυτό μέσα από αρκετά σενάρια, κάνοντας μια είτε δύο νίκες.

Πρώτο σενάριο, δύο νίκες της Ελλάδας και δύο νίκες της Βραζιλίας. Σε αυτή την περίπτωση η Ελλάδα θα τερματίσει 2η πίσω από Βραζιλία.

Βραζιλία 5-0
Ελλάδα 4-1
ΗΠΑ 3-2
Τσεχία 2-3

Δεύτερο σενάριο, δύο νίκες Ελλάδας και δύο ήττες Βραζιλίας. Σε αυτό η Ελλάδα προκρίνεται στους 8 ως 1η στον Όμιλο.

Ελλάδα 4-1
ΗΠΑ 4-1
Τσεχία 3-2
Βραζιλία 3-2

Στο 3ο σενάριο με δύο νίκες της Ελλάδας, νίκη των ΗΠΑ επί της Βραζιλίας, και νίκη της Βραζιλίας επί της Τσεχίας, τότε θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία και η πρόκριση θα κριθεί στις διαφορά πόντων.

ΗΠΑ 4-1
Βραζιλία 4-1
Ελλάδα 4-1
Τσεχία 2-3

Στο 4ο σενάριο με δύο νίκες Ελλάδας, νίκη της Βραζιλίας επί των ΗΠΑ και ήττα της Βραζιλίας από τη Τσεχία, η Ελλάδα προκρίνεται ως 2η πίσω από τη Βραζιλία.

Βραζιλία 4-1
Ελλάδα 4-1
ΗΠΑ 3-2
Τσεχία 3-2

Στο 5ο σενάριο όπου η πρόκριση θα κριθεί στη διαφορά πόντων, η Ελλάδας θα διεκδικεί τη 2η θέση από τη Τσεχία και τις ΗΠΑ. Για να γίνει αυτό η Ελλάδα πρέπει να κερδίσει τις ΗΠΑ, να ηττηθεί από τη Τσεχία, και να πετύχει δύο νίκες η Βραζιλία.

Βραζιλία 5-0
ΗΠΑ 3-2
Τσεχία 3-2
Ελλάδα 3-2

Στο 6ο σενάριο που μπορεί να προκριθεί η Ελλάδα με ισοβαθμία τριών ομάδων είναι σε περίπτωση νίκης της Ελλάδας επί της Τσεχίας, ήττα της Ελλάδας από τις ΗΠΑ, και δύο ήττες της Βραζιλίας.

ΗΠΑ 5-0
Βραζιλία 3-2
Ελλάδα 3-2
Τσεχία 3-2

ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΓΒΑ

Και τώρα οι ΗΠΑ: Στην επόμενη φάση με 100άρα η εθνική μας στο μπάσκετ για την υπέρβαση

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: