Η επιστροφή του “Άρχοντα των Δακτυλιδιών” σε τηλεοπτική σειρά: Στη Νέα Ζηλανδία τα γυρίσματα

File Photo: “O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” θα γυριστεί σε τηλεοπτική σειρά στη Νέα Ζηλανδία. Photo via Facebook, @lordoftheringstrilogy
Τα γυρίσματα της τηλεοπτικής μεταφοράς της κινηματογραφικής επιτυχίας “Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών” θα ξεκινήσουν μέσα σε μερικούς μήνες στη Νέα Ζηλανδία, ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία Amazon σήμερα Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου.

  • Η σειρά του τηλεοπτικού στούντιο της Amazon αναμένεται να είναι η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή καθώς θα κοστίσει τουλάχιστον ένα δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με την Amazon Studios, η προπαραγωγή της ταινίας έχει ήδη ξεκινήσει και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο Όκλαντ “μέσα στους επόμενους μήνες”.

  • Ήδη η εταιρεία έχει δεσμευτεί ότι η σειρά θα προβάλλεται για αρκετές σεζόν και η δράση της θα τοποθετείται πολύ καιρό πριν από τα γεγονότα που καταγράφονται στις ομότιτλες ταινίες του Πίτερ Τζάκσον.

Ο Τζάκσον δεν έχει άμεσα ανάμειξη στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος φαντασίας του Βρετανού συγγραφέα Τόλκιν παρότι τον περασμένο χρόνο ευχήθηκε στους δημιουργούς της τα καλύτερα και δήλωσε διαθέσιμος σε περίπτωση που χρειαστούν συμβουλές.

  • Η Amazon έχει επιβεβαιώσει ότι τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς θα σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης του “Τζουράσικ Παρκ 2: Χαμένος Κόσμος”, ο Χουάν Μπαγιόνα.

Η Amazon προσβλέπει στο να επαναλάβει την τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής τριλογίας, που επίσης είχε γυριστεί στην Νέα Ζηλανδία και είχε συμβάλλει στην ενίσχυση του εγχώριου τουρισμού και της απασχόλησης.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σάλος από κολεξιόν μόδας εμπνευσμένης από τις ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία των ΗΠΑ

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal