Η Ρένα Δούρου δηλώνει παρούσα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ευρηματική ανάρτηση, ενόψει των εξελίξεων

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, συνομιλεί με την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου. Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Μήνυμα προς φίλους και εχθρούς έστειλε η απερχόμενη Περιφερειάρχης Αττικής -η θητεία της λήγει σε λίγες ημέρες- ενόψει των εσωκομματικών εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Παραδοσιακά η νίκη έχει πολλούς διεκδικητές και η ήττα φέρει ένα μοναχικό φορτίο. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της Ρένας Δούρου η οποία εκτός των άλλων αντιμετωπίζει και δικαστικές περιπέτειες για την τραγωδία στο Μάτι. Η ίδια υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες είναι τυπικές και πιστεύει ότι τελικά δεν θα έχει καμία επίπτωση.

Παράλληλα, δεν έχει κρύψει ποτέ τις πολιτικές της φιλοδοξίες και την επιθυμία της να συνεχίσει να συμμετέχει στα ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις η Ρένα Δούρου έχει και αρκετούς εσωκομματικούς αντιπάλους οι οποίοι θα ήθελαν να την δουν να περιορίζει την όποια επιρροή έχει μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ίδια πάντως επιθυμεί να δείξει ότι διατηρεί την ψυχραιμία της. Στη λογική αυτή εντάσσεται και η ανάρτηση που έκανε στο facebook. αναφέρει συγκεκριμένα:

Όπως έχει πει και ο @priince.fy :
Δε με θέλουν με Balmain
Δε με θέλουν στα top ten
Δε με θέλουν με Givenchy
Έχω το νερό στη ζέστη
Έχω αλήθεια για τον ψεύτη

Η ανάρτηση αυτή έχει προκαλέσει την αντίδραση χιλιάδων χρηστών της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: