Ξεκίνησαν οι εκλογές στην Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία

Πολίτες συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασια στο Παλαιό Φάληρο , Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 Διεξάγονται σήμερα σε ολη την χώρα οι εθνικές βουλευτικές εκλογές. ΑΠΕ-ΜΠΕΠαντελής Σαίτας




Με κανονικούς ρυθμούς ξεκίνησε και διεξάγεται από τις 7:00 το πρωί η εκλογική διαδικασία στην Α’ και τη Β’ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

  • Κανονικά στις θέσεις τους βρίσκονται οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα περισσότερα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι έφοροι εκλογών της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης. Όπως σημείωσαν, η απουσία μελών εφορευτικών επιτροπών σε εκλογικά τμήματα είναι η συνηθισμένη και δεν επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία των εκλογών.

Χωρίς προβλήματα άνοιξαν οι κάλπες και στους νόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως δήλωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Πόπη Μπαλλά.

Χωρίς προβλήματα η ψηφοφορία στην Δυτική Μακεδονία

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η ψηφοφορία στα 1.525 εκλογικά τμήματα της εκλογικής περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι γραμματείς ήταν κανονικά στις θέσεις τους, ενώ δεν παρουσιάστηκαν σημαντικές ελλείψεις στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και υπεύθυνη των εκλογών για την ΠΕ Κοζάνης Αννίτα Καρακούλα, «τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίσαμε στις πολύ πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις έχουν εξαλειφθεί πλήρως, ενώ ήδη έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Εσωτερικών για την ομαλή εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας».

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:15 στην Κυψέλη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: