Η Τζένιφερ Λόρενς θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Mob Girl” του Πάολο Σορεντίνο

File Photo: Η Τζένιφερ Λόρενς θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Mob Girl” του Πάολο Σορεντίνο. EPA, NINA PROMMER




Η Τζένιφερ Λόρενς ανακοινώθηκε ως πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας με τίτλο “Mob Girl” του βραβευμένου με Όσκαρ, Πάολο Σορεντίνο.

Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Αρλάιν Μπρίκμαν, συζύγου ενός “νονού της μαφίας”, η οποία έγινε πληροφοριοδότης της αστυνομίας.

  • Εκτός από τον ρόλο της ως Αρλάιν Μπρίκμαν, η Τζένιφερ Λόρενς θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Τζάστιν Πόλσκι μέσω της εταιρείας τους, Excellent Cadaver.

Η ταινία σε σενάριο της Αντζελίνα Μπέρνετ είναι μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του best-seller της Τερέζα Κάρπεντερ, που κυκλοφόρησε το 1992 και της χάρισε βραβείο Πούλιτζερ.

Η Μπρίκμαν είχε σχέσεις με μαφιόζους, τελικά έγινε μέλος του οργανωμένου εγκλήματος και στη συνέχεια έγινε πληροφοριοδότης του FBI βοηθώντας στην εξάρθρωση της μαφιόζικης «φαμίλιας» Κολόμπο.

  • “Το να βλέπεις αυτή την ιστορία από την οπτική της γυναίκας είναι μια νέα και συναρπαστική προσέγγιση αφήγησης μια κλασικής ιστορίας με μαφιόζους” ανέφερε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των κινηματογραφικών στούντιο Makeready, Μπραντ Γουέστον.
  • “Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πιο τέλεια ομάδα κινηματογραφικών αστέρων, με τη Τζένιφερ να πρωταγωνιστεί σε έναν ρόλο – άθλο και τον Πάολο στη σκηνοθεσία, να ζωντανεύει στην οθόνη τη δύναμη και τη μοναδική οπτική της Αρλάιν”.

Η ταινία είναι το πρώτο project – συνεργασία της εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών T Excellent Cadaver και των στούντιο Makeready.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Μέγκαν Μαρκλ guest editor της βρετανικής Vogue στο πιο διαβασμένο τεύχος της χρονιάς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: