Τρικάκια έξω από την οικία του Προκόπη Παυλόπουλου πέταξε ο Ρουβίκωνας [video]

File Photo: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρευρίσκεται στην τελετή ορκωμοσίας στην Πυροσβεστική Ακαδημία, για να απονείμει τα Πτυχία στους νέους Ανθυποπυραγούς τάξεως 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Παρέμβαση στην οικία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποίησαν σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου, μέλη του Ρουβίκωνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV, το οποίο αναδημοσίευσε η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.

  • Συγκεκριμένα, τέσσερα μηχανάκια πέρασαν έξω από το σπίτι του κ. Παυλόπουλου, στην περιοχή του Ψυχικού, και πέταξαν τρικάκια με μήνυμα για αποχή από τις εκλογές.
  • Τα μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν την διέλευση τους χωρίς συνθήματα και αφού έριξαν το υλικό έξω από το σπίτι του προέδρου της Δημοκρατίας εξαφανίστηκαν στους δρόμους του Ψυχικού.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV «η νέα μόδα του Ρουβίκωνα μέχρι τις εκλογές είναι να κάνουν τέτοιου είδους κινήσεις, ώστε να καλούν τον κόσμο να απέχει από την εκλογική διαδικασία. Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η σημερινή τους παρέμβαση».

 

 

Βαθιά αντικοινωνικό το πρόγραμμα της ΝΔ λέει ο Τσίπρας: Ο λόγος που αποφεύγει το debate

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: