Θέλω να αποσυρθώ έχοντας κερδίσει με την Αργεντινή, δηλώνει ο Μέσι πριν το Copa America

File Photo: Argentina’s national soccer team player Lionel Messi participates during a team training in preparations for the Copa America tournament, which will start on 14 June in Brazil, in Ezeiza, Buenos Aires. EPA, JUAN IGNACIO RONCORONI




Ο Λιονέλ Μέσι δεν κρύβει το όνειρό του, που είναι η κατάκτηση ενός τροπαίου με την Αργεντινή.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξη στο FOX Sports και αναφέρθηκε στους Γκουαρντιόλα, Ρονάλντο και Νειμάρ.

  • «Θέλω να αποσυρθώ έχοντας κερδίσει κάτι με την Αργεντινή, θα συνεχίσω να προσπαθώ. Κι αν πέσω θα σηκωθώ και πάλι για να αγωνιστώ για το όνειρό μου» δήλωσε με έμφαση ο Μέσι.

Για τον Γκουαρντιόλα: «Ο Πεπ ήταν ένας μοναδικός δάσκαλος για μένα, είναι προπονητής που αναμένει όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι».

Για πιο πρώην συμπαίκτες του, του λείπει : «Μου λείπει ο Τσάβι και ο Ινιέστα. Ήξερα ότι κερδίσαμε, με όποιον παίξαμε αντίπαλο».

  • Για την σχέση του με τον Νεϊμάρ: «Είναι ένα φαινόμενο, συνεχίζουμε να μιλάμε και έχουμε μια κοινή ομάδα στο WhatsApp, εγώ, αυτός και ο Λουίς. Την έχουμε ονομάσει τα τρία sudacas ή κάτι τέτοιο».

Για την φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όταν ξεκίνησα τη σεζόν, το είπα και στη Μαδρίτη, ίσως κάποιοι να το θυμούνται. Είναι αλήθεια πως δεν μπορείς να χάσεις έναν παίκτη σαν αυτόν που σημειώνει 50 γκολ ανά σεζόν και συνέβη στην Ρεάλ. Όπως θα είχε συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα που είχε αφήσει ο Κριστιάνο. Φυσικά η LaLiga έχασε από τη φυγή του. Η παρουσία του μας έκανε σε όλους καλό, γιατί προσπαθούσαμε να βελτιώνουμε τον εαυτό μας κάθε χρόνο».

Για την ήττα στο Λίβερπουλ: «Ήταν μια κακοτυχία, κάναμε λάθη, βγήκαμε μπροστά και χάσαμε την συγκέντρωσή μας».

Για το πάθος του για το ποδόσφαιρο: «Την μέρα που δεν θα το διασκεδάζω θα σταματήσω. Μου αρέσει η προπόνηση και τα παιχνίδια, όπως όταν ήμουν παιδί».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
01/06/2019 11:41

 

Μένει ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός και δεν επιστρέφει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη νέα σεζόν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: