«Δεν επέλεξα τη ρήξη, παίρνω δύσκολες αποφάσεις» υποστήριξε η Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματάμιλάει, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εκτελεστικού Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Με μία προσεκτική σημειολογική σκηνοθεσία έχοντας δεξιά της τον γραμματέα του κινήματος και αριστερά της τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Γιώργο Καμίνη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά «εξηγήθηκε» σήμερα Τρίτη κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης του Πολιτικού Οργανωτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας.

«Η ρήξη και η σύγκρουση δεν ήταν ποτέ δική επιλογή μου επιλογή» είπε η κυρία Γεννηματά δίνοντας απαντήσεις για το διαζύγιο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Επιχειρώντας να καθησυχάσει τα στελέχη σημείωσε ότι έχει την ευθύνη δύσκολων αποφάσεων και πρόσθεσε: «θα πάμε καλύτερα».

Όπως τόνισε, σας θέλω όλους στην πρώτη γραμμή του αγώνα, η εσωστρέφεια ρίχνει νερό στο μήλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είπε οτι το ΚΙΝΑΛ είναι δεύτερη δύναμη στην αυτοδιοίκηση. Έθεσε μάλιστα τα αυτοδιοικητικά αποτελέσματα ως πήχη για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου.

Η κυρία Γεννηματά, εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι χειρίστηκε σημαντικά θέματα -όπως το προσφυγικό και φυσικές καταστροφές- με αλαζονεία, αλλά τώρα ηττήθηκε και φεύγει.

HELLAS JOURNAL

Εξηγήσεις για Βενιζέλο δίνει η Γεννηματά το απόγευμα σε κοινή συνεδρίαση ΚΟ και ΠΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: