Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Πειραιά στην κάλπη: Οι δηλώσεις και τα μηνύματα που έστειλαν

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά, Κυριακή 26 Μαΐου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Πειραιάς Νικητής, ΞΑΝΘΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ




Ομαλά εξελίσσεται από το πρωί στον Πειραιά η εκλογική διαδικασία, με τους υποψήφιους δημάρχους να ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά ο υποψήφιος και νυν δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης

Στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα, ο υποψήφιος και νυν δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» έφθασε στο εκλογικό κέντρο με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Μώραλης τόνισε: «Νομίζω ότι είναι κορυφαία στιγμή σε μια δημοκρατία, για τη χώρα, για την πόλη μας. Μια σημαντική μέρα. Η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, παράλληλα με τα προβλήματα που έχουμε, λόγω του ότι για πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε τέσσερις κάλπες με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται λίγο ο κόσμος ώσπου να ενημερωθεί. Νομίζω ότι η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Όσον αφορά τον Πειραιά, οι Πειραιώτες θα δώσουν την ψήφο τους στον “Πειραιά Νικητή”, την εμπιστοσύνη τους, όπως και πριν από πέντε χρόνια το 2014, προκειμένου να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε, να συνεχίσουμε την ανάπτυξη που φέραμε στην πόλη και για έναν Πειραιά νικητή, για έναν Πειραιά με αισιοδοξία, έναν Πειραιά της προόδου».

Δήλωση του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Ν. Μπελαβίλα
Εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος που ψήφισε, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας δήλωσε:

«Εδώ υπήρχε το σχολείο του παππού μου, και του πατέρα μου, το άλλοτε 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Πειραιά. Αυτό όμως είναι και το σχολείο που εγώ έμαθα γράμματα. Τους χρωστώ αυτό που είμαι σήμερα. Επιτρέψτε μου να αφιερώσω σε εκείνους, στον πατέρα μου, στους δασκάλους μου, τη σημερινή ψήφο για τη μεγάλη δημοκρατική αλλαγή στον Πειραιά. Μία ψήφο που θα αθροιστεί δίπλα σε άλλες πολλών χιλιάδων αποφασισμένων συνδημοτών μας.

Που θα μας φέρει ξανά σε έναν Πειραιά για Όλους και όχι για λίγους».

Ο Νίκος Μπελαβίλας στο πλευρό του επικεφαλής του συνδυασμού «Ανταρσία στο Λιμάνι»

Στο πλευρό του επικεφαλής του συνδυασμού «Ανταρσία στο Λιμάνι» έσπευσε ο Νίκος Μπελαβίλας συνοδευόμενος από τη δικηγόρο και δημοτική σύμβουλο Βάνα Μελά.

«Αντί να συλληφθούν οι φονιάδες της Χρυσής Αυγής που την Παρασκευή επιτέθηκαν και στη Ρένα Δούρου, προσήχθη ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Διαβολάκης! Είμαι δίπλα του και θα παραμείνω δίπλα του μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά καλώντας τους Γιάννη Μώραλη και Νίκο Βλαχάκο να καταδικάσουν το γεγονός και τη δράση της ΧΑ.

Νίκος Βλαχάκος, υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ: “Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε τον Πειραιά Πόλη Πρότυπο”

Στο 1ο Λύκειο Καλλίπολης Πειραιά, στο εκλογικό τμήμα 5138, ψήφισε, συνοδευόμενος από τις δύο κόρες του, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, Νίκος Βλαχάκος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, χαμογελαστός και αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης έκανε την εξής δήλωση:

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ, Νίκος Βλαχάκος

«Σήμερα οι Πειραιώτες προσέρχονται με αίσθημα ευθύνης, προκειμένου να εκλέξουν τον επόμενο δήμαρχο, Πειραιώτη, ο οποίος θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα προβλήματά τους, όπως είναι η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό και η ασφάλεια της πόλης.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε τον Πειραιά Πόλη Πρότυπο! Σας ευχαριστώ πολύ».

Β. Μαρινάκης: «Θα κάνουμε τον Πειραιά υπερήφανο και όπως αρμόζει στους Πειραιώτες»

Το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά άσκησε το μεσημέρι ο επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε δήλωσή του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: «Ο “Πειραιάς Νικητής” θα είναι ο μεγάλος νικητής και τα παιδιά του Πειραιά οι πρωταθλητές. Εμείς ξεκινάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να κάνουμε τον Πειραιά υπερήφανο και όπως αρμόζει στους Πειραιώτες».
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μηνύσεις για κλοπή σφραγίδων στη Θεσσαλονίκη: Η ψηφοφορία των υποψηφίων δημάρχων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: