Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός Ίνγκι Ινγκασόν πρώτη επιλογή ΠΑΟΚ για αντικατάσταση Βαρέλα

Ο 26χρονος Ισλανδός κεντρικός αμυντικός Ίνγκι Ινγκασόν φαίνεται πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Βαρέλα που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, εν όψει της καινούριας αγωνιστικής σεζόν. @SverrirIngi




Ο 26χρονος Ισλανδός κεντρικός αμυντικός Ιγκι Ινγκασόν φαίνεται πως θα είναι η βασική επιλογή αντικατάστασης του Φερνάντο Βαρέλα, που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ενόψει της καινούριας αγωνιστικής σεζόν.

  • Ο κεντρικός αμυντικός ήρθε από την ρωσική Ροστόφ στο τέλος Ιανουαρίου, αλλά δεν είχε παρά λίγες ευκαιρίες συμμετοχών στην ήδη σχηματισμένη και αποτελεσματική αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ. Έχοντας παίξει σε 17 αγώνες της ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ και δύο αγώνες ρωσικού κυπέλλου, ο Ινγκασόν ήρθε για να αποτελέσει εναλλακτική λύση στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έκανε μόλις μία εμφάνιση στο πρωτάθλημα και πέντε στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τώρα ανοίγει ο δρόμος της παρουσίας του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, αφού μάλιστα τον εμπιστεύεται και ο Ρουμάνος τεχνικός Ραζβάν Λουτσέσκου και όπως φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον, αυτός θα είναι ο παρτενέρ του Χοσέ Κρέσπο στον κεντρικό αμυντικό άξονα του ΠΑΟΚ κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
22/05/2019 18:34

Ο Φερνάντο Βαρέλα λέει αντίο στον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για ομάδα του εξωτερικού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: