Ο Giannis αναγνωρίζεται και από τους αντιπάλους του: «Είναι ένας MVP» λέει ο Στίβενς των Celtics

File Photo: Ο… Μαραθώνιος της κανονικής περιόδου, κατά την οποία κάθε μια από τις 30 ομάδες του πρωταθλήματος θα δώσει 82 παιχνίδια, ολοκληρώνεται στις 15 Απριλίου 2020. EPA, TANNEN MAURY SHUTTERSTOCK OUT




Οι Μπακς «εκδικήθηκαν» τους Σέλτικς για την ήττα τους στον πρώτο αγώνα για τους ημιτελικούς των play off της Ανατολής στο ΝΒΑ, καθώς επικράτησαν τα ξημερώματα 123-102 στο δεύτερο παιχνίδι στο Μιλγουόκι και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1.

  • Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους (5/12 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 13/18 βολές), δέκα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα, ένα κόψιμο και ένα λάθος σε 31 λεπτά συμμετοχής.
  • Ο κόουτς της ομάδας της Βοστώνης, Μπραντ Στίβενς, επεσήμανε μετά την αναμέτρηση πως πρέπει οι παίκτες του να είναι καλύτεροι αμυντικά κόντρα στον Έλληνα σούπερ σταρ: «Είχα πει και πριν το δεύτερο ματς πως αν αντιμετωπίσουμε τον Αντετοκούνμπο, ακριβώς όπως στο πρώτο ματς σε επτά σερί παιχνίδια, δεν πρόκειται να έχει συχνά 7/21. Είναι ένας MVP, άρα ένας παίκτης σαν κι αυτόν θα βρει τρόπους να σκοράρει», τόνισε ο Στίβενς. 

Και συμπλήρωσε: «Πήγε δυναμικά στο καλάθι, πήρε πολλά φάουλ και πέτυχε κάποια δύσκολα σουτ που δεν είχε βάλει προχθές. Θα πρέπει όμως να κάνουμε καλύτερη δουλειά πάνω του, αλλά και σε όλους τους άλλους παίκτες των Μπακς, όπως στον Μίντλετον. Είναι πολύ καλός. Είναι ένας All-Star, ένας από τους δώδεκα καλύτερους παίκτες στην Ανατολή φέτος. Πρωταγωνίστησε και στην περσινή σειρά μαζί μας. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά πάνω του. Είχε πολλά ελεύθερα σουτ και αυτό δεν πρέπει να γίνει ξανά».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
01/05/2019 14:31

Νικηφόρος ο Άγιαξ με 1-0 κατά της Τότεναμ, ετοιμάζει εισιτήρια για την Μαδρίτη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: