Χωρίς προβλήματα η έξοδος των ετεροδημοτών ενόψει των αυριανών εκλογών

File photo: Στην αντεπίθεση περνά η “Αττική Οδός Α.Ε” για το “πάγωμα” των διοδίων. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ.
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η έξοδος από τη Θεσσαλονίκη των ετεροδημοτών, οι οποίοι επέλεξαν να βρεθούν από σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους για να ασκήσουν αύριο, ημέρα διεξαγωγής αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών το εκλογικό τους δικαίωμα.

  • Η κίνηση στους δρόμους και τις εξόδους προς τις εθνικές οδούς, σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης είναι κανονική.

Ιδιαίτερα αυξημένη, όπως και χθες είναι η κίνηση στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονία, καθώς μεγάλος αριθμός ετεροδημοτών αποφάσισε να ταξιδέψει με λεωφορείο. Τα λεωφορεία για όλους τους προορισμούς αναχωρούν γεμάτα και προστίθενται και έκτακτα δρομολόγια για την αντιμετώπιση της κίνησης.

  • Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 24 Μαΐου σε όλη την επικράτεια ενόψει των αυριανών εκλογών. Αυξημένη είναι η παρουσία και δραστηριοποίηση των Υπηρεσιών Τροχαίας, με το σύνολο του διαθέσιμου προσωπικού της, καθώς και μεγάλο αριθμό περιπολικών, μοτοσικλετών και συμβατικών οχημάτων με τον ανάλογο εξοπλισμό να συμβάλλουν στη διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και διευκόλυνσης των πολιτών στις μετακινήσεις τους και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
25/05/2019 14:54

Χωρίς διόδια αύριο η μετακίνηση των εκλογέων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Μεταφορών

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal