Στο Αιγίνιο αναμετρώνται την Κυριακή Παναιτωλικός και Άρης: Οι αποστολές




Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή σεζόν δίνει αύριο (21/4, 19:00) ο Παναιτωλικός, υποδεχόμενος στο Αγρίνιο τον Άρη, για την 29η αγωνιστική της Super League.

  • Ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος χθες (19/4) ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των «καναρινιών», δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μοράρ, Καμαρά, Τσοκάνη και Άργκους, ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν οι Μαρινάκης και Μάζουρεκ, που είχαν λείψει λόγω τιμωρίας από το προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Την αποστολή του Παναιτωλικού απαρτίζουν οι Κυριακίδης, Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης, Ντίας, Παρράς, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαλής, Δ.Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Λιάβας, Γκούγκα, Πάουλο, Λουσέρο, Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μανά, Μπελεβώνης.

  • Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον Σάββα Παντελίδη να ανακοινώνει την αποστολή για το Αγρίνιο. Ο Σουηδός Λάρσον προπονήθηκε κανονικά και είναι στην αποστολή, ενώ ο Τόνσο για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο υποτροπής. Η επιστροφή του θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στον αγώνα με την Ξάνθη.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Γκαρσία, Ντιγκινί, Βελέθ, Σόουζα, Γιουνές, Μαρτίνες, Ματίγια, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης.

20/04/2019 15:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Μισό δισ. ευρώ για μεταγραφές σκοπεύει να διαθέσει για μεταγραφές η Ρεάλ, λέει ο Καπέλο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: