“Φούσκωσε” ποτάμι στη Βιάννο της Κρήτης: Παρασύρθηκαν δύο οχήματα τα ξημερώματα

Η έντονη βροχόπτωση που έπεσε στη Βιάννο τα ξημερώματα του Σαββάτου αλλά και κατά την διάρκεια της νύκτας που πέρασε, είχε ως αποτέλεσμα να φουσκώσει ποτάμι της περιοχής και να παρασύρει δυο αυτοκίνητα. Photo via neakriti.gr
Η έντονη βροχόπτωση που έπεσε στη Βιάννο τα ξημερώματα του Σαββάτου αλλά και κατά την διάρκεια της νύκτας που πέρασε, είχε ως αποτέλεσμα να φουσκώσει ποτάμι της περιοχής και να παρασύρει δυο αυτοκίνητα.

  • Ένα αγροτικό 4χ4 και ένα μικρότερο όχημα ήταν σταθμευμένα κοντά στην κοίτη του ποταμού με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να τα παρασύρουν.
  • Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία που, σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, κ. Λαγουδάκη, έσπευσε με 2 οχήματα και 4 υπαλλήλους και ξεκίνησαν αμέσως τις προσπάθειες απομάκρυνσης των οχημάτων μέσα από το ποτάμι.

Τελικά αυτό επετεύχθη ενώ ενημερώθηκαν και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Σε κάθε περίπτωση και αυτή τη φορά η Βιάννος φαίνεται να δοκιμάστηκε από την έντονη βροχόπτωση χωρίς ωστόσο να έχει , ευτυχώς, κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή.

Τοπίο στην ομίχλη

«Μετά τη βραδινή βροχή έχουμε έντονη ομίχλη που δυσκολεύει πολύ την ορατότητα. Προσοχή στο οδικό δίκτυο. Με τη συνεργασία και της Περιφέρειας καθαρίζονται δρόμοι λόγω των καταπτώσεων που έχουν σημειωθεί στο οδικό επαρχιακό δίκτυο», ανέφερε στο neakriti ο δήμαρχος Βιάννου κ. Μπαριτάκης.

ΠΗΓΗ: Neakriti.gr

Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι τις επόμενες ημέρες: Πάλι η Κρήτη στο “στόχαστρο” (videos)

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: