Οι ευχές μας είναι από καρδιάς: Υγεία, χαρά και ευτυχία για όλους, Ανάσταση στην Κύπρο μας




Χρόνια Πολλά ευχόμαστε από καρδιάς, με υγεία και χαρά και ευτυχία. Οι δημοσιογράφοι της Hellas Journal στέλνουμε τις ευχές μας, στις Ελληνίδες και στους Έλληνες όπου και να βρίσκονται. Χριστός Ανέστη!

  • Η Ελλάδα και η Κύπρος αξίζουν να ζήσουν τη δική τους Ανάσταση. Η ευχή μας η παντοτινή είναι να έρθει και η Ανάσταση της Κύπρου, που 45 σχεδόν χρόνια αρνείται να δεχθεί την τουρκική κατοχή.

Το Πάσχα, όπου και να είμαστε, θα συμβολίζει τη νίκη της ελπίδας, της ζωής, του φωτός και της αλήθειας.

  • Μόνοι ενωμένοι και χωρίς τη διχόνοια που κατατρώει τον Ελληνισμό, με αλληλεγγύη και ομοψυχία, θα αντισταθούμε στους εχθρούς της Ελλάδας και της Κύπρου. Και είναι πολλοί.

Στους όπου γης Έλληνες ευχόμαστε ότι το φως της Ανάστασης θα τους δείξει το δρόμο, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά.

  • Και να μην ξεχνάμε ποτέ ότι ο Χριστός σταυρώθηκε και αναστήθηκε για τον Άνθρωπο, για τον κάθε Άνθρωπο, ανεξάρτητα από χρώμα και φυλή. Για όλους μας…

Παρακολουθώντας τις φρικιαστικές λεπτομέρειες που μας έρχονται από την Κύπρο, για τις δολοφονίες γυναικών ασιατικής καταγωγής, επειδή ήταν δήθεν …”ξένες”, ενώνουμε τις φωνές μας με όσους διαδήλωσαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου. Ο ρατσισμός πρέπει να καταδικάζεται και να πολεμάτε μέχρι να εξαλειφθεί για πάντα…

Μεταφέρουμε στην Ελλάδα το Άγιος Φως από την Άγια Πόλη των Ιεροσολύμων, είπε ο Έξαρχος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: