Χωρίς τέλος η αγωνία στην Κύπρο: Σταμάτησαν οι έρευνες στο Ξυλιατό, δε βρέθηκε η 6χρονη




Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στη λίμνη Μεμί κοντά στο φράγμα Ξυλιάτου, μετά την υπόδειξη σκηνών από τον 35χρονο χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα αφού η σορός της 6χρονης Sierra δεν έχει εντοπιστεί, γράφει ο Φιλελεύθερος.

  • Την ίδια ώρα, αναμένεται να συνεχίσουν οι έρευνες στο μεταλλείο του Μιτσερού, ενώ μέλη της ΕΜΑΚ βρίσκονται στο σημείο και αναμένουν το πράσινο φως προκειμένου να εισέλθουν στο φρεάτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες επι σκηνής βρίσκεται και ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Νωρίτερα, ο 35χρονος οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για την υπόθεση φόνου της δεύτερης γυναίκας που ανασύρθηκε χθες από το φρεάτιο του Μιτσερού.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος άνδρας, ανακρινόμενος, παραδέχθηκε τη δολοφονία και της γυναίκας που εντοπίστηκε το Σάββατο στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Την είχε γνωρίσει τον Ιούλιο του 2018 μέσω του internet. Στις 21 Ιουλίου 2018 την πήρε σπίτι του και την ώρα που έκαναν έρωτα τη στραγγάλισε. Ακολούθως την έδεσε και πέταξε το πτωμα της στο μεταλλείο.

ΠΗΓΗ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κύπρο: Παραδέχτηκε και το δεύτερο φόνο στο δικαστήριο ο “Ορέστης”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: