Η λίμνη του μεταλλίου «Μεμι» στο Ξυλιάτο. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κύπρο: Παραδέχτηκε και το δεύτερο φόνο στο δικαστήριο ο “Ορέστης”

Ενώπιον δικαστηρίου αυτή την ώρα ο 35χρονος «Ορέστης», ο οποίος βρίσκεται ήδη υπό οκταήμερη κράτηση για το φόνο της Marry Rose, γράφει ο Φιλελεύθερος.

Όπως αναφέρει στο δικαστήριο ο κ. Ιωάννης Γιωρκάτζης Υπαστυνόμος του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο ύποπτος παραδέχτηκε στις 19/4 το φόνο της Marry Rose.

Σύμφωνα με τον κ. Γιωρκάτζη, ο ύποπτος παραδέχτηκε και το φόνο της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες στο Μιτσερό. Όπως κατέθεσε ο «Ορέστης» χθες, την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ.

Συγκεκριμένα, ο «Ορέστης» προέβη σε θεληματική κατάθεση στις 20/4 αναφέροντας πως γνώρισε την Arian περί τα τέλη Ιουλίου. Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε με tyre raps και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Την γνώρισε, όπως κατέθεσε, μέσω της εφαρμογής Badoo.

Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano η οποία είχε εξαφανιστεί στις 21Ιουλίου του ’18, στην Αγλαντζιά.

Ο δικαστής ενέκρινε εξαήμερη κράτηση.

Χωρίς δικηγόρο εμφανίστηκε ο κρατούμενος, καθώς ο Ηλίας Στεφάνου αποσύρθηκε από την υπεράσπιση.

Πριν από το δικαστήριο, οι Αρχές μετάφεραν ξανά τον «Ορέστη» στη λίμνη στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε ξανά πού έριξε το πτώμα της μικρής Sierra.

  • Ο Ορέστης, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης γυναίκας από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της, Sierra, έδωσε μια ανατριχιαστική περιγραφή όσον αφορά στο πως απαλλάχτηκε από τη σορό της μικρής Sierra.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε στους Αστυνομικούς συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου έριξε το τυλιγμένο σε σεντόνι πτώμα, το οποίο έδεσε με πέτρες. Στη συνέχεια οι πέτρες υποχώρησαν έτσι ξαναπήρε το πτώμα, στερέωσε καλύτερες τις πέτρες και το έριξε πίσω στο νερό.

Παράλληλα, μετά τον εντοπισμό χθες και πτώματος δεύτερης γυναίκας, αγνώστων ακόμη στοιχείων, στο Μιτσερό συνεχίζονται οι προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής για εντοπισμό και άλλων σορών στο φρεάτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες οι κάμερες κατέδειξαν τουλάχιστον ένα όγκο που μοιάζει πολύ με πτώμα.

Στο έργο των Αρχών συνδράμει σήμερα και ιδιωτική εταιρεία καταδύσεων.

Πηγή: philenews

Συγκλονισμός στην Κύπρο: Αναζητώντας τη μικρή Sierra και τον κατά συρροή δολοφόνο

 

Be the first to comment on "Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κύπρο: Παραδέχτηκε και το δεύτερο φόνο στο δικαστήριο ο “Ορέστης”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*