Προφυλακίστηκε ο «Shark» για την δολοφονία του αστυνόμου Λυγγερίδη στου Ρέντη: Πλούσιο το ποινικό παρελθόν του * Ηγετικό μέλος των οργανωμένων οπαδών * Εκκρεμεί ένταλμα για τον «Ρουμάνο» [video]

FILE PHOTO: Oπαδός του Ολυμπιακού οδηγείται στον ανακριτή για τα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη. Screenshot via Glomex@ERT




Ο 31χρονος με το παρατσούκλι «Shark» κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή για τα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αστυνομικού των ΜΑΤ,  Γ. Λυγγερίδη.

Ο 31χρονος, ηγετικό μέλος της Θύρας 7 των φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού,  είναι ένας από τους υπόπτους για την δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη, με ναυτική φωτοβολίδα. Έχει  το προσωνύμιο Shark (Καρχαρίας)  και παραδόθηκε σήμερα στο τμήμα αθλητικής βίας στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές σε μια περίπτωση για την πρόκληση φθορών σε συρμού του Ηλεκτρικού και άλλες δύο φορές μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία από συντρόφους του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκκρεμεί άλλο ένα ένταλμα σε βάρος νεαρού με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος». Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες και αυτός στην αστυνομία.

Ο Shark μαζί με άλλα «ηγετικά στελέχη» κατηγορούνται για την οργάνωση των επιθέσεων στου Ρέντη και για ηθική αυτουργία και συναυτουργία στη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, όπως επίσης και για εγκληματική οργάνωση που ως περιφερόμενος στρατός συμμετείχε σε τουλάχιστον 10 περιστατικά βίας σε αθλητικούς χώρους.




Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ο «Καρχαρίας», ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού στου Ρέντη: Η ΕΛΑΣ αναζητά και τον «Ρουμάνο»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: