Θρίλερ με νεκρό νεογέννητο στη Βραυρώνα: Βρέθηκε σε χωματερή * Υπό έρευνα οι γονείς – Φέρονται να το πέταξαν στα σκουπίδια

FILE PHOTO: Χωματερή στην περιοχή της Νέας Κίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Στην κράτηση των γονέων οδήγησε η σοκαριστική ανακάλυψη νεκρού νεογέννητου σε χωματερή στη Βραυρώνα. Αν και η υπόθεση δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τους γονείς να έχουν πετάξει το βρέφος στα σκουπίδια μετά την γέννησή του.

Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας το βρέφος βρέθηκε νεκρό σε χωματερή στη Χαμολιά.

Οι γονείς φέρονται να είναι Ασιάτες και συγκεκριμένα κάποιες πληροφορίες τους θέλουν να κατάγονται από το Νεπάλ.  Κρατούνται ο μεν πατέρας του βρέφους στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα πήγε χθες  Πέμπτη το βράδυ στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν στο ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι και έκαναν έρευνα στο δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο αίματα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει καταλήξει ακόμη στο κατά πόσον  το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς το σκότωσαν.

Από την έρευνα στη γειτονιά εντοπίστηκε βίντεο που έχει καταγράψει τον πατέρα να πετάει αργά το βράδυ τσάντα με σκουπίδια. Από την πρώτη έρευνα των αστυνομικών ωστόσο δεν είχε βρεθεί τότε το νεογνό, ενώ αμέσως ο πατέρας προσήχθη.

Οι έρευνες έφεραν την αστυνομία στην χωματερή όπου και ανακαλύφθηκε το νεκρό βρέφος και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή τη Δευτέρα (13/5).

 

Πρόστιμο 21.140 ευρώ σε οδηγό μοτοσικλέτας που πέρασε 12 κόκκινα φανάρια στη Βουλιαγμένη για να αποφύγει «μπλόκα» της Τροχαίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: