Απέναντι στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη αγωνίζεται απόψε η Εθνική για τα προκριματικά του EURO




Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας αποψινό παιχνίδι με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Bilino Polje στην πόλη Ζένικα και θα αρχίσει στις 21:45.

  • Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αγγελος Αναστασιάδης απέφυγε να μιλήσει για τη βασική ενδεκάδα, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα περιμένει τον Παπασταθόπουλο έως την τελευταία στιγμή. «Εμείς σε κάθε ματς εντός ή εκτός έχουμε στόχο τη νίκη. Όχι μόνο σε αυτό το ματς, σε όλα. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Η Βοσνία είναι μέσα στους διεκδικητές. Έχει μία πληθώρα καλών παικτών. Γι` αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς το αυριανό (σημερινό) ματς», είπε.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σιόβας στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη. «Δεν έχουμε άγχος ούτε λόγω έδρας, ούτε λόγω Τζέκο. Έχουμε εμπειρίες από έδρες, στην Ελλάδα έχουμε `καυτά` ντέρμπι. Στο εξωτερικό έχουμε αντιμετωπίσει αν όχι ισάξιους και μεγαλύτερους αντιπάλους. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», ανέφερε ο διεθνής αμυντικός

  • Στους άλλους δύο αγώνες του Ομίλου, η Αρμενία υποδέχεται στις 19:00 τη Φινλανδία και στις 21:45 η Ιταλία το Λιχτενστάιν.

Στη βαθμολογία, Ελλάδα, Ιταλία και Βοσνία έχουν από 3 βαθμούς και Αρμενία, Φινλανδία και Λιχτενστάιν είναι στους 0 βαθμούς.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
26/03/2019 08:08

Στους “16” του Miami Open ο Τσιτσιπάς: Αντιμέτωπος με τον Σαποβάλοφ για τους “8”

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: