Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα και Αναστασιάδη απόψε στον απόηχο της συνάντησης με Ερντογάν




Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, θα έχει απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προκειμένου να έχει πλήρη ενημέρωση σε σχέση με τα διαμειφθέντα ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, συζήτησαν το Κυπριακό, κατά τις συνομιλίες τους στην Άγκυρα την περασμένη Τρίτη.

  • Σε δηλώσεις του απόψε, προσερχόμενος στην τελετή αποφοίτησης των μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου, και κληθείς να πει κατά πόσον είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, μετά τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Τούρκο Πρόεδρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «είχα μια πρώτη ενημέρωση και απόψε έχουμε προγραμματισμένη τηλεφωνική επικοινωνία για πλήρη ενημέρωση».

Ερωτηθείς, εξάλλου, αν δημιουργείται οποιοδήποτε θέμα ασφάλειας από τις αποκαλύψεις της έκθεσης του Γενικού Ελεγκτή για την εφεδρεία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «δεν θέλω να σχολιάσω οτιδήποτε που μπορεί να αντιμετωπιστεί».

ΚΥΠΕ
07/02/2019 19:43

Τρίπτυχο με τις συμφωνίες τις διαφωνίες και τις συναντιλήψεις θα προτείνει ο Αναστασιάδης στον Ακιντζί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: