Φτηνιάρικα κόλπα τα περί ηχητικών αποσπασμάτων, λέει ο Γρηγόρης Ψαριανός




Για «κωμικοτραγικά και φτηνιάρικα κόλπα» έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός αναφερόμενος στη δημοσιοποίηση του ηχητικού αποσπάσματος στο οποίο ακούγεται να λέει ότι δεν θα αποχωρήσει από το Ποτάμι.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, ο κ. Ψαριανός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι είχε δηλώσει εξαρχής ευθέως ότι ο μόνος δρόμος για το Ποτάμι ήταν να στηρίξει μία φιλελεύθερη και Φιλοευρωπαϊκή κυβερνητική λύση.

Παράλληλα σημείωσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν σε στενή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό αναφέροντας μάλιστα ότι ήδη πριν από 9 μήνες ο Ζόραν Ζάεφ είχε πει πως δεν χρειάζεται η ψήφος των ΑΝΕΛ, γιατί τη Συμφωνία των Πρεσπών θα την ψηφίσει το Ποτάμι.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι όταν ο ίδιος είχε προτείνει στην παράταξη να επιλέξουν την αποχή, ο κ Θεοδωράκης του απάντησε πως έχει δεσμευθεί ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία.

Χθες το βράδυ ο κ. Ψαριανός ανέβασε ένα tweet όπου αναφέρει οτι ο Σταύρος Θεοδωράκης “σύντομα θα αποκαλύψει πόσα πήρανε όλοι αυτοί οι Προδότες. Εκτός των τελευταίων τριών, έχουμε και Φωτήλα, Θεοχάρη, Ιλχάν, Μάρκου, Μπαργιώτα, αλλά και πάνω από 100 στελέχη και 200 χιλιάδες ψηφοφόρους. Πουλημένα τομάρια. Υπάρχουν και βίντεο εκεί που παίρνουν τις βαλίτσες!”.


 

 

 

Παραδίδει τη βουλευτική του έδρα την Παρασκευή ο Παπαχριστόπουλος: Έπεται ο Κουίκ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: