Έτσι άλλαξε η ζωή μου: Ο Στέφανος μιλά στο «ΕΘΝΟΣ» για τη μάχη με τον Ναδάλ και την καριέρα του




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν σε άσχηµη ψυχολογική κατάσταση µετά την ήττα από τον Ράφα Ναδάλ στα ηµιτελικά του Australian Open, αλλά σιγά σιγά ξαναβρίσκει το κέφι του, γράφει η Βίκυ Γεωργάτου, απεσταλμένη του Έθνους στη Μελβούρνη.

«Νιώθω λίγο καλύτερα ύστερα από λίγο shopping το πρωί» µας είπε ο 20χρονος τενίστας, το όνοµα του οποίου ακόµα συζητείται στη Μελβούρνη. «Μίλησα λίγο και µε την οµάδα µου, µε τον ατζέντη µου τον Νίκο και θα έλεγα πως µπορώ να πάρω κάποια θετικά από τον αγώνα, δεν είναι µόνο τα αρνητικά».

Ολα αυτά τη στιγµή που η δηµοφιλία του εκτινάχθηκε. «Ξυπνάω κάθε µέρα και προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι ο Στέφανος. Οχι ότι είναι πολύ σηµαντικό, αλλά ξαφνικά εκτοξεύτηκα από τους 150.000 followers στο Instagram, στο µισό εκατοµµύριο. Και από τους 12.000 subscribers στο YouTube, στους 100.000».

Η αλήθεια είναι ότι ο Στέφανος είχε την ατυχία να πέσει σε έναν απίστευτο Ναδάλ, που λογικά εκείνη τη µέρα δεν θα έχανε από κανέναν! «Αδικήθηκα λίγο που έπαιξα τον Ναδάλ στον ηµιτελικό και όχι µε κάποιον άλλον, γιατί ήταν σε τροµερή φόρµα» µας λέει ο Στέφανος.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ

Ελπίζω να πλησιάσω την επόμενη φορά, το μήνυμα του Τσιτσιπά: Το ευχαριστώ και το … σουβλάκι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: