Έφοδος των ΕΚΑΜ στο σπίτι που ταμπουρώθηκε ο ταξιτζής στον Άγιο Δημήτριο: Συνελήφθη




Μονάδα της ΕΚΑΜ εισέβαλλε στο σπίτι του 60χρονου που ήταν ταμπουρωμένος σε σπίτι στην οδό Αιόλου 10 στον Άγιο Δημήτριο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αφοπλίστηκε και συνελήφθη.

Νωρίτερα είχε βγει στο μπαλκόνι και απειλούσε να αυτοπυροβοληθεί, ενώ οι αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων τον καλούσαν να ρίξει το όπλο που κρατούσε.

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ανάρτησε βίντεο από την επέμβαση των ΕΚΑΜ:

Το περιστατικό ξεκίνησε από τις 14.00 μετά το μεσημέρι, ύστερα από καταγγελία στην Αστυνομία, ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί από τον 1ο όροφο σπιτιού στην οδό Αιόλου 10, , όπου μένει ο 60χρονος.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο βρήκαν το σπίτι κλειδωμένο και κάλεσαν τον άνδρα να βγει ειρηνικά, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι οπλισμένος, αλλά οι αστυνομικοί δεν έχουν ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί στο σπίτι και αν πράγματι ο άνδρας έχει πυροβολήσει.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Συνελήφθη έπειτα από επέμβαση ανδρών της ΕΚΑΜ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα 60χρονος οδηγός ταξί ο οποίος είχε οχυρωθεί από το μεσημέρι στο διαμέρισμά του στην οδό Αιόλου 10, στον Άγιο Δημήτριο.

Ο 60χρονος είχε βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και πυροβόλησε δύο φορές με πιστόλι. Στη συνέχεια κλειδώθηκε στο διαμέρισμα, στον πρώτο όροφο, και αρνείτο να παραδοθεί.

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, βγήκε τελικά στο μπαλκόνι και απείλησε να αυτοπυροβοληθεί, όμως άνδρες της ΕΚΑΜ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, η οποία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Ταμπουρωμένος σε σπίτι στον Άγιο Δημήτριο ένας 60χρονος ταξιτζής: Ακούστηκαν πυροβολισμοί

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: