Επιστροφή του Ντέβιντ Μπλατ στην Νταρουσάφακα, την έδρα όπου γνώρισε μεγάλες στιγμές




Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς αύριο (27/12) θα αντιμετωπίσει στην Σαρίγερ την Νταρουσάφακα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Α’ γύρου της Ευρωλίγκα. Μάλιστα ο Ντέιβιντ Μπλατ επιστρέφει στην έδρα όπου γνώρισε σπουδαίες στιγμές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Eurocup.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι όμορφα που θα βρεθώ πάλι σε αυτό το γήπεδο. Τώρα βρίσκομαι σε ένα νέο και μεγάλο σπίτι, τον Ολυμπιακό, και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Τα τρία χρόνια που έμεινα στην Κωνσταντινούπολη ήταν ιδιαίτερα, είχαμε μια καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα και φτάσαμε μέχρι τα πλέι-οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, αλλά και στην κατάκτηση του Eurocup. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Γνωρίζω πολλούς από την ομάδα και πολλούς από τους νέους παίκτες της. Σιγά-σιγά έχει αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της κι εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Παραμένουμε αρκετά σοβαροί και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Την επιστροφή του Ντέβιντ Μπλατ στην Νταρουσάφακα σχολίασε και η επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκα, καθώς ανάρτησε φωτογραφία του με λεζάντα «Ένας ήρωας επιστρέφει».

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Φέντερερ ενισχύει ένα εκατομμύριο παιδιά, που έχουν ανάγκη

26/12/2018 12:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: