Το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Φέντερερ ενισχύει ένα εκατομμύριο παιδιά, που έχουν ανάγκη




Είναι γνωστό πως ο Ρότζερ Φέντερερ έχει αναπτύξει ένα μεγάλο και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο και σε αυτή την δραστηριότητά του κυριαρχεί το ίδρυμα που έχει δημιουργήσει για την ενίσχυση παιδιών που έχουν ανάγκη, κυρίως από την Αφρική, έχοντας ως βασικό άξονα την εκπαίδευση. Το Roger Federer Foundation ανακοίνωσε πως μετά από 15 χρόνια λειτουργίας έφτασε πλέον το αριθμό του ενός εκατομμυρίου παιδιών, που έχουν ενταχθεί κάποια στιγμή στο πρόγραμμά του.

Το ίδρυμα του Φέντερερ δημιουργήθηκε το 2003 και λειτουργεί με πρωτοβουλίες και δωρεές του ίδιου του Ελβετού τενίστα, ενώ προς οικονομική ενίσχυση διοργανώνονται και εκδηλώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή την στιγμή είναι εγγεγραμμένα στα προγράμματα 309.000 παιδιά και περίπου 700 από αυτά βρίσκονται στην Ελβετία.

«Δεν γιορτάζουμε απλώς την 15η επέτειό μας, αλλά και την επίτευξη του στόχου της υποστήριξης των ενός εκατομμυρίου παιδιών, μέσα από τα προγράμματά μας. Αυτό έγινε πραγματικότητα με την θαυμάσια δουλειά των συνεργατών μας. Σας ευχαριστούμε πολύ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Roger Federer Foundation.

Αποθέωση με… μελομακάρονα για τον Giannis, από εκατοντάδες Έλληνες ομογενείς, στη Νέα Υόρκη

26/12/2018 11:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βασιλεία, Ελβετία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: