Στην Πάφο το συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων και Συμβούλων του Ισραήλ




Η Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων και Συμβούλων του Ισραήλ (ITTAA), η οποία είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στην τουριστική βιομηχανία του Ισραήλ, διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο της στην Πάφο στις 27-29 / 11/2018 στο ξενοδοχείο Elysium, σύμφωνα με με σχετική του ανακοίνωση του ΚΟΤ.

Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν στην ετήσια διάσκεψη που φιλοξενεί τα ηγετικά στελέχη της ισραηλινής βιομηχανίας ταξιδιών και του τουρισμού, συμπεριλαμβανομένων πρακτόρων, ταξιδιωτικών πρακτόρων, αεροπορικών εταιρειών, ανώτερων στελεχών της βιομηχανίας, δημοσιογράφων και άλλων.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει, όπως αναφέρεται, τοπικά σεμινάρια επαγγελματικών διαλέξεων που καλύπτουν τις τελευταίες καινοτομίες και εξελίξεις στο εμπόριο, B2B συναντήσεις και εκδρομές εξοικείωσης.

Προγραμματισμένες είναι επίσης επαγγελματικές εκθέσεις περίπου 15 εκθετών, συμπεριλαμβανομένων ταξιδιωτικών πρακτόρων, εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων, αεροπορικών εταιριών και εταιρειών ηλεκτρονικών υπολογιστών καθώς και όλων των άλλων προμηθευτών συστημάτων που σχετίζονται με το τουριστικό εμπόριο.

Οι αποφάσεις που παίρνονται στο συνέδριο είναι εξαιρετικά σημαντικές και έχουν επιπτώσεις σε ολόκληρο τον κλάδο του τουρισμού και αποτελούν πόλο έλξης των μέσων ενημέρωσης, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η εκδήλωση καλύπτεται, από την αρχή μέχρι το τέλος, από κορυφαίους δημοσιογράφους από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ετήσιο συνέδριο της ITTAA είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ που θα προωθήσει την Πάφο και την Κύπρο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις τουριστικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου στη χώρα, αλλά και τη ζεστή και φιλική φιλοξενία των ανθρώπων μας.

Ο ΚΟΤ, ο οποίος είναι ο κύριος χορηγός της εκδήλωσης, εργάστηκε σκληρά για να εξασφαλίσει ότι αυτό το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Κύπρο και και εκφράζει την ικανοποίηση του για την επίτευξη του στόχου.

Η ροή του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών έχει αυξηθεί ταχύτατα τα τελευταία χρόνια και σήμερα έχουμε περίπου 300.000 τουρίστες από το Ισραήλ που επισκέπτονται το νησί μας κάθε χρόνο, σημειώνει.

Επτά αεροπορικές εταιρείες έχουν τακτικές πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών, φτάνοντας πάνω από 90 πτήσεις την εβδομάδα κατά τους μήνες αιχμής. Κατά τη χειμερινή περίοδο υπάρχουν πάνω από 30 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου στη Λάρνακα και την Πάφο.

Τα παραπάνω είναι το αποτέλεσμα και άλλη μια απόδειξη των ζεστών και φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών εδώ και αιώνες σημειώνεται στην ανακοίνωση, ενώ τέλος ο ΚΟΤ ευχήθηκε στους συμμετέχοντες ένα δημιουργικό συνέδριο και μια ευχάριστη διαμονή στην Κύπρο, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ
26/11/2018 09:26

Ημερίδα για τον Τουρισμό Υγείας στην Ελλάδα, διοργανώνεται στο Λονδίνο στις 23 Νοεμβρίου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: