“Θέλουμε νίκη με έναν μεγάλο αντίπαλο”: Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει ο Άρης




Πρωταγωνιστής στη νίκη επί του Αήττητου Σπάτων ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, έδωσε τις λύσεις που χρειαζόταν η ομάδα του και με τα δύο δικά του γκολ ο Αρης νίκησε 2-1 την ομάδα της Αττικής.

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε ο επιθετικός του Άρη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν το 100% ώστε να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο τους. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε μεταξύ άλλων:

Για τα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αήττητο Σπάτων για το Κύπελλο: «Φέτος ήταν η πρώτη μου συμμετοχή με τον Άρη, την περίμενα πολύ, είχα δουλέψει πολύ αυτό τον καιρό, περίμενα πώς και πώς να αγωνιστώ έστω και σε ματς Κυπέλλου. Θεωρώ ότι έκανα αυτό που μπορώ να κάνω σαν παίκτης, με ευχαρίστησε αυτό το γεγονός και μου έδωσε μεγάλη χαρά για τη συνέχεια. Σίγουρα οι τρεις πόντοι στον όμιλο ήταν κάτι ευχάριστο. Χρειαζόμασταν το αποτέλεσμα, γιατί όταν έχεις χάσει δύο ντέρμπι, όταν έρχεται σιγά-σιγά η μουρμούρα, η αμφισβήτηση, μόνο οι νίκες μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση και να συνεχίσεις την πορεία σου».

Για τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα: «Παίζει ρόλο ότι πολλά παιδιά δεν ήξεραν την ελληνική πραγματικότητα, είναι πολύ καλοί παίκτες, με ιστορία στο ποδόσφαιρο, θέλουν το χρόνο τους για να προσαρμοστούν στα ελληνικά δεδομένα».

Για το αν χάθηκε αρκετή ενέργεια στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα μας έφαγε πολλή ενέργεια το ματς, το περιμέναμε πάρα πολύ, ο Άρης έλειπε από τη Super League και το περιμέναμε πώς και πώς. Δεν είναι αυτή η δικαιολογία, την Κυριακή το βράδυ πρέπει να τα έχεις ξεχάσει όλα είτε έχεις κερδίσει είτε έχεις χάσει και από την Δευτέρα να αρχίσεις την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε μεγάλοι άντρες, πρέπει να έχουμε την προσωπικότητα και να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και να μην παρουσιαζόμαστε έτσι».

Για τη συζήτηση των παικτών με τον Πάκο Ερέρα: «Είναι πολλά παιδιά που δεν γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, δεν το λέω κακοπροαίρετα, απλά έτσι είναι. Έχουν συνηθίσει να παίζουν σε άλλα πρωταθλήματα, τα οποία μπορεί να χάσεις παιχνίδια και να μην γίνει τίποτα. Εδώ είμαστε λίγο διαφορετικά όλοι μας και εμείς προσπαθήσαμε να τους βάλουμε σε ένα κλίμα, να τους δώσουμε να καταλάβουν πώς είναι τα ντέρμπι στην Ελλάδα και τι χαρά θα πάρει ο κόσμος. Αυτά που ειπώθηκαν ήταν καλά για να βοηθηθεί η ομάδα, έγινε για καλό η συζήτηση, δεν έχει έρθει η καταστροφή. Έχουμε μια καλή ομάδα, μια νέα ομάδα που παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερη. Ο κόουτς έχει την ίδια φιλοσοφία, θέλει να παίζει ποδόσφαιρο για να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι δική του δουλειά, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τη δουλειά, τον σεβόμαστε, τον ακούμε, προσπαθούμε να τηρήσουμε όλα όσα μας λέει. Από εκεί και πέρα και αυτός σιγά-σιγά θα καταλάβει την ελληνική πραγματικότητα και θα είναι πιο προσεκτικός όσον αφορά την προσέγγιση των παιχνιδιών».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και πώς το προσεγγίζει ο Άρης: «Όπως όλα τα παιχνίδια όσον αφορά την προετοιμασία, εγκεφαλικά φυσικά διαφορετικά, είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, θέλουμε να κάνουμε μια νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν το καταφέραμε στα προηγούμενα παιχνίδια, θέλουμε να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Πάση θυσία νίκη θέλει η ΑΕΚ στο ντέρμπι με ΠΑΟ: Τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής

02/11/2018 15:40
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: