Πικραμένος ο Αναστασιάδης για το αποτέλεσμα με Εσθονία, αλλά ευχαριστημένος από τους παίκτες




Στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα απέναντι στην Εσθονία αλλά όχι και από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Άγγελος Αναστασιάδης.

«Βάλαμε κάποια πράγματα παραπάνω στην ομάδα. Είχαμε περισσότερες φάσεις, αλλά δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που τα παιδιά αντιμετώπισαν το παιχνίδι», σχολίασε ο Μακεδόνας προπονητής.

«Το θέμα είναι ότι χάσαμε από μια ομάδα υποδεέστερη. Θέλαμε να κερδίσουμε για τη δεύτερη θέση. Είμαστε στενοχωρημένοι και πικραμένοι, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που λειτούργησαν τα παιδιά. Βλέπω μια διάθεση και μια μεγάλη προσπάθεια», πρόσθεσε.

Ο κ. Αναστασιάδης ρωτήθηκε για το που υστέρησε η Εθνική. «Με τη Φινλανδία ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Απόψε βάλαμε ένα γκολ μόνοι μας. Χωρίς ευκαιρία προηγήθηκε η Εσθονία, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία», απάντησε.

Ερωτηθείς αν λάθεψε στις εκτιμήσεις του αναφορικά με τις δυνατότητες του συνόλου, ο 65χρονος τεχνικός απάντησε: «Σε μια εβδομάδα να πούμε ότι είμαστε ομαδάρα ή ότι δεν έχουμε μεγάλη ποιότητα, αυτό είναι εύκολο να γίνει. Αλλά όχι από εμένα. Ο χρόνος είναι λίγος και οποιαδήποτε εκτίμηση μπορεί να είναι λάθος. Μέσα από ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορείς να βγάλεις και θετικά συμπεράσματα. Αυτό ήταν ένα μάθημα για μένα και για τα περισσότερα παιδιά. Ελπίζω και πιστεύω ότι απ’ αυτό το άσχημο αποτέλεσμα, που δεν το περίμενε κανείς, θα μπορέσουμε να κάνουμε την ομάδα καλύτερη και όχι να την αναθεματίσουμε».

Όσο για το ζήτημα της έδρας ενόψει των προκριματικών του Euro 2020, καθώς είναι πολύ πιθανό η Εθνική να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ; «Πιστεύω ότι θα βρούμε μια ζεστή έδρα. Υπάρχει μια διάθεση διαφορετική απ’ ό,τι υπήρχε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δείξεις είναι πως προσπαθείς. Σήμερα, λόγω των απουσιών, δεν είχαμε δύναμη στον αέρα, κάτι που είχαμε με τη Φινλανδία. Δεν είναι δικαιολογία, πρέπει όμως να το δούμε. Το παιχνίδι έδειξε απ’ την αρχή ότι δεν μας ήθελε. Θα κάνουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, αυτό είναι το μήνυμα που έχω περάσει στα αποδυτήρια».

19/11/2018 00:37
ΑΠΕ-ΜΠΕ Παναγιώτης Κουμάνταρος
Αθήνα, Ελλάδα

 

Φινάλε με αυτογκόλ στο πρωτάθλημα Εθνών για την Ελλάδα: Ηττήθηκε με 0-1 από την Εσθονία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: