Φιλικός αγώνας με διεθνείς παίκτες από την Ελλάδα με θεατές μαθητές αφιερωμένος στο Fair Play




Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Παντελής Καφές, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Σωτήρης Κυργιάκος θα βρίσκονται στην Κύπρο για έναν φιλικό αγώνα φούτσαλ 6X6, αφιερωμένο στο Fair Play.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι «Legends 2004» θα αντιμετωπίσουν επίλεκτους Κύπριους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές στις 6 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 στο κλειστό στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», σε έναν αγώνα που θα παρακολουθήσουν αποκλειστικά μαθητές. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος του Πρεσβευτή Fair Play Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη.

Με τους Κύπριους επίλεκτους θα αγωνιστούν Μιχάλης Κωνσταντίνου, Γιάννος Οκκάς, Γιασεμάκης Γιασεμή και άλλοι ποδοσφαιριστές που άφησαν εποχή στα γήπεδα της Κύπρου και της Ελλάδας.

Τον αγώνα διοργανώνουν ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, ο Εθελοντικός-Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και το Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και της διά βίου Πρέσβειρας του #BeActive Κάλλης Χατζηιωσήφ.

Στις 5 Δεκεμβρίου οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα τιμηθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, σε εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΚΥΠΕ
23/11/2018 17:33

Στις βρετανικές βάσεις ο πρίγκηπας Ουίλιαμ και η Κέιτ για τις γιορτές στις 5 Δεκεμβρίου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: