Στις βρετανικές βάσεις ο πρίγκηπας Ουίλιαμ και η Κέιτ για τις γιορτές στις 5 Δεκεμβρίου




Επίσκεψη στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου, στις 5 Δεκεμβρίου, προγραμματίζει ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ και πριγκίπισσα Κάθριν (Κέιτ Μίντλεττον).

Το γεγονός ανακοινώθηκε μέσα από tweet, στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού του Kensington, σύμφωνα με το οποίο “στις 5 Δεκεμβρίου ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα πετάξουν προς τις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου στην Κύπρο, για να συναντηθούν με το προσωπικό που υπηρετεί εκεί και τις οικογένειες τους, άλλο προσωπικό που βρίσκεται εκεί καθώς και μέλη της τοπικής κοινότητας”.

Την προηγούμενη μέρα, στις 4 Δεκεμβρίου, το πριγκιπικό ζεύγος οργανώνει στο Λονδίνο Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τις οικογένειες και τα παιδιά του προσωπικού των πολεμικών αεροπορικών βάσεων Coningsby και Marham, που βρίσκεται με απόσπαση στις Βρετανικές Βάσεις της Κύπρου.

Μέσα από αυτές τις δυο εκδηλώσεις, προσθέτει το tweet του παλατιού, το πριγκιπικό ζεύγος θέλει να στείλει μήνυμα στήριξης σε όσους υπηρετούν αυτές τις γιορτινές μέρες μακριά από τις οικογένειες τους.

Την επίσκεψη του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στο Ακρωτήρι, επιβεβαίωσαν στο ΚΥΠΕ πηγές των Βρετανικών Βάσεων.

Υπενθυμίζεται πως πέρσι, στις 22 Δεκεμβρίου, είχε επισκεφθεί τις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου και η Βρετανίδα Πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

ΚΥΠΕ – Σταύρος Κονιώτης
23/11/2018 17:04

Συνεχίζεται η αποκατάσταση των ζημιών από τις σοβαρές πλημμύρες στην Επαρχία Λάρνακας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: