Εκτός δράσης για έναν μήνα ο Βαράν: Με θλάση στον προσαγωγό ο αμυντικός της Ρεάλ




Όλα τα είχε η Ρεάλ αυτή την περίοδο, οι τραυματισμοί της έλειπαν… Μετά τους Μαρσέλο και Ντάνι Καρβαχάλ, ακόμη ένας αμυντικός των πρωταθλητών Ευρώπης μπαίνει «στα πιτς» και μάλιστα για αρκετό διάστημα. Πρόκειται για τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί πόδι από το clasico της περασμένης Κυριακής (28/10) με την Μπαρτσελόνα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γάλλος αμυντικός έδειξαν θλάση στον προσαγωγό, που αναμένεται να τον κρατήσει περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων. Παράλληλα, πρόβλημα στον δεξιό δικέφαλο αντιμετωπίζει και ο Μαριάνο Ντίας, ο οποίος αναμένεται να μείνει περίπου δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων.

Υπό τις συνθήκες αυτές και με το κλίμα… βαρύ κι ασήκωτο μετά τη συντριβή στο «Καμπ Νου», που άφησε τη Ρεάλ στην ένατη θέση της βαθμολογίας, ο Σαντιάγκο Σολάρι επέβλεψε για πρώτη φορά σήμερα την προπόνηση των «μερένγκες». Ο Αργεντινός τεχνικός θα καθήσει στον πάγκο στον αυριανό (31/10) αγώνα κυπέλλου με τη Μελίγια και η διοίκηση του συλλόγου έχει προθεσμία 15 ημερών (βάσει των κανονισμών της ισπανικής ομοσπονδίας) να αποφασίσει αν θα τον μονιμοποιήσει στο «τιμόνι» της ομάδας ή αν θα προχωρήσει σε πρόσληψη νέου προπονητή, αντί του απολυθέντος Χουλέν Λοπετέγκι.

Τίτλοι τέλους για τη Βασιλική Μιλλούση στον αθλητισμό: Το “αντίο” του Σπύρου Καπράλου

30/10/2018 15:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλ. Πρακτ.
Μαδρίτη, Ισπανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: