“Ασημένια” η Μαρία Μπελιμπασάκη στα 400μ στο Βερολίνο, σπάζοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ




Το ασημένιο μετάλλιο με 50.45 κατέκτησε η Μαρία Μπελιμπασάκη στον τελικό των 400μ κατά την 5η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών – γυναικών στο Βερολίνο (7-12/8).

Η αθλήτριά μας σημείωσε παράλληλα νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, αφού το προηγούμενο ήταν της Φανής Χαλκιά με 50.56 από τις 12 Σεπτεμβρίου 2004 σε μίτινγκ στο Βερολίνο και κατέκτησε το 5ο ελληνικό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Τζουστίνα Σβιέτι-Έρσετικ (Πολωνία) με 50.41 (κορυφαία επίδοση φέτος στην Ευρώπη), η οποία κέρδισε πάνω στον τερματισμό την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και το χάλκινο η Λισανέ ντε Βίτε (Ολλανδία) με 50.77 και επίσης εθνικό ρεκόρ.

Θερμά συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό στη Μ. Μπελιμπασάκη

Τα θερμά του συγχαρητήρια στη Μαρία Μπελιμπασάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 400μ., στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, εκφράζει ο πρωθυπουργός. «Η Μαρία Μπελιμπασάκη πρόσθεσε μία ακόμη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου αλλά και για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μέτρα» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγχαρητήρια προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη για την επιτυχία της Μαρίας

Tweet για την επιτυχία της Μαρίας Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 400μ στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο θρίαμβος στο #Berlin2018 συνεχίζεται με τη Μαρία Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μέτρα, καταρρίπτοντας και το πανελλήνιο ρεκόρ. Θερμά συγχαρητήρια! Ήσουν συγκλονιστική!» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.


Συγχαρητήρια Φ. Γεννηματά στη Μαρία Μπελιμπασάκη

Tη Μαρία Μπελιμπασάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 400μ., στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, συγχαίρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. «Πάλεψες με όλες σου τις δυνάμεις και μας έκανες υπερήφανους. Στη συνείδηση όλων των Ελλήνων έχεις κατακτήσει το χρυσό» επισημαίνει η κ. Γεννηματά.

11/08/2018
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: