Η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου εξελέγη Αναπληρώτρια Πρόεδρος του ΔΗΚΟ με ποσοστό 64%




Η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου εξελέγη στη θέση της Αναπληρώτριας Προέδρου του ΔΗΚΟ, επικρατώντας του ανθυποψηφίου της Μαρίνου Μουσιούτα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Κεντρικής Επιτροπής, Φύτο Κωνσταντίνου, η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου έλαβε 4.008 ψήφους ή 63,96%. Ο Μαρίνος Μουσιούτας έλαβε ποσοστό 36,04%.

Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου, η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασία έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα 6.803 μέλη. Συνολικά ψήφισαν στη Λευκωσία 2.456, στη Λεμεσό 1.059, στην Αμμόχωστο (που διαμένουν στη Λάρνακα) 289, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου 372, στη Λάρνακα 797, στην Πάφο 1.830.

Ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Κεντρικής Επιτροπής είπε εξάλλου ότι συνεχίζεται η διαδικασία καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης των υποψηφίων για τις θέσεις των τριών Αντιπροέδρων, των μελών του Εκτελεστικού Γραφείου, του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής Αμμοχώστου, των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Αμμοχώστου και των μελών της Επαρχιακής Επιτροπή Πάφου.

Υπενθυμίζεται ότι τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων διεκδικούν οι Αντώνης Αντωνίου, Μιχάλης Δαμιανός, Μάριος Κουκλής, Λοϊζος Λοϊζου, Χρίστος Ορφανίδης και Αλέκος Τρυφωνίδης.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία
10/06/2018 21:36

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: