Με παραχώρηση χιλιάδων κυπριακών διαβατηρίων επιδιώκουν να πλημμυρίσουν την Κύπρο με μετανάστες οι Ελαμίτες, καταγγέλλει η Κατερίνα Χριστοφίδου

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ, Κατερίνα Χριστοφίδου. Φωτογραφία από το Αρχείο της




Αποκαλύπτοντας τα ψέματα και την επικινδυνότητα των πολιτικών του ΕΛΑΜ. Με παραχώρηση χιλιάδων κυπριακών διαβατηρίων επιδιώκουν να πλημμυρίσουν την Κύπρο με μετανάστες.

Τα παραπάνω δήλωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής (αρ. 6) με το Δημοκρατικό Κόμμα (ΔΗΚΟ), Κατερίνα Χριστοφίδου. Υπογράμμισε τα εξής:

Ακόμη μια απόδειξη ότι το ΕΛΑΜ θέλει διόγκωση του προβλήματος προκειμένου να έχει λόγο ύπαρξης. Το ΔΗΚΟ παραμένει η σοβαρή, ισχυρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη που φέρνει λύσεις.

Δήλωση του Προέδρου του ΔΗΚΟ για το μεταναστευτικό

Το ΕΛΑΜ καπηλεύεται τη δικαιολογημένη ανησυχία της κοινωνίας για το μεταναστευτικό. Η τραγική ειρωνεία όμως είναι ότι, αν ποτέ εφαρμοστούν οι λύσεις που προτείνει το ΕΛΑΜ, η Κύπρος θα πλημυρίσει μετανάστες.

Το ΕΛΑΜ προτείνει να δοθεί Κυπριακό διαβατήριο σε κάθε μετανάστη που ήρθε ή και που θα έρθει στο νησί μας, για να μπορούν δήθεν, να φύγουν από την Κύπρο. Το αποτέλεσμα αυτής της πρότασης του ΕΛΑΜ θα είναι ότι, σε χρόνο ρεκόρ χιλιάδες μετανάστες θα μπουν στις βάρκες για να έρθουν στην Κύπρο.

Με την ούτω καλούμενη «λύση» του ΕΛΑΜ, θα γίνουμε ο πιο ελκυστικός προορισμός μεταναστών στην Ευρώπη. Το ΕΛΑΜ νομίζει ότι με το διαβατήριο που θα δώσει στους μετανάστες, θα μπουν στα αεροπλάνα και θα πάνε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η αφέλεια του είναι επικίνδυνη.

Μετά βεβαιότητας, οι εταίροι μας θα τους μπλοκάρουν στην Κύπρο και οι μετανάστες, με το διαβατήριο πια στο χέρι, θα μας μείνουν στην Κύπρο, καθώς δεν θα μπορούμε πλέον να τους απελάσουμε, αφού θα κρατάνε κυπριακό διαβατήριο!

Με μαθηματική ακρίβεια, οι προτάσεις του ΕΛΑΜ στο μεταναστευτικό, θα αυξήσουν δραματικά τις ροές και θα μας φέρουν σε σύγκρουση με την Ε.Ε.

Η μόνη πολιτική στο μεταναστευτικό που φέρνει αποτέλεσμα, είναι η εφαρμογή των προτάσεων για το μεταναστευτικό, που το ΔΗΚΟ είχε προτείνει από το 2017. Αυτή η πολιτική εφαρμόζεται σήμερα από την Κυβέρνηση και αυτή η πολιτική φέρνει αποτελέσματα.

Γι’ αυτό σήμερα φεύγουν περισσότεροι μετανάστες απ’ όσους έρχονται στην Κύπρο, ενώ, είναι η αξιοπιστία της κυβέρνησης εντός της Ε.Ε. που οδήγησε στη συμφωνία για το μεταναστευτικό με τον Λίβανο.⁠

Σύνοδος στη Λευκωσία για το μεταναστευτικό: Συμφωνία για ανάγκη επαναξιολόγησης της κατάστασης στη Συρία, να επεκταθεί η στήριξη στον Λίβανο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: