Για ιστορική ήττα της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ κάνουν λόγο τα γερμανικά ΜΜΕ




Οι τίτλοι των γερμανικών ιστοσελίδων –αμέσως μετά το τέλος του σημερινού αγώνα Νότια Κορέα – Γερμανία, στον οποίο επικράτησε η πρώτη με 2-0- φανερώνουν το μέγεθος του σοκ που υπέστησαν οι Γερμανοί μετά τον αποκλεισμό της εθνικής ποδοσφαιρικής τους ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Η Γερμανία πετάχτηκε έξω», αναφέρει το Σπίγκελ στη διαδικτυακή του έκδοση και υποστηρίζει πως πρόκειται για μια ιστορική ήττα, καθώς για πρώτη φορά η εθνική ποδοσφαίρου της Γερμανίας αποκλείστηκε ήδη από τα προκριματικά και μάλιστα από μια πιο αδύναμη ομάδα, όπως αυτή της Νότιας Κορέας.

Πρόκειται για «ιστορική ήττα» επισημαίνει και η διαδικτυακή Βελτ, η οποία προσθέτει πως «η Εθνική Γερμανίας χρειάζονταν να σημειώσει μόνο ένα τέρμα. Αντί για αυτό πέτυχε την μεγαλύτερη πανωλεθρία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας;»

Από την πλευρά της η Μπιλντ σημειώνει ότι ο Γιόγκι Λεβ, προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας είναι πολύ πιθανό μετά την σημερινή οδυνηρή ήττα και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 να εγκαταλείψει την εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι πρώτες αντιδράσεις των γερμανικών ΜΜΕ είναι ενδεικτικές του σοκ που έχει προκληθεί στη Γερμανία.

Το Kicker μιλά για «ιστορική έξοδο» και προσθέτει «η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία είναι εκτός».

Η SportBild κάνει λόγο για «εφιάλτη του παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ χαρακτηρίζει «ντροπιαστικό» τον τρόπο που η Εθνική ηττήθηκε 0-2 από τη Νότια Κορέα.

«Έξω. Δεν αξίζαμε και τίποτα περισσότερο» είναι ο πρώτος τίτλος της Bild, ενώ η Welt χαρακτηρίζει τον αποκλεισμό ως «ιστορικό κάζο».

ΚΥΠΕ – Παντελής Βαλασόπουλος – Γερμανία/ΒΕΡΟΛΙΝΟ 27/06/2018 20:41

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: