Αναμένεται το τηλεφώνημα από τα Σκόπια: Στο Μαξίμου κλήθηκε νωρίτερα ο Κοτζιάς




Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα των Σκοπίων καθώς επίκειται το τηλεφώνημα – απάντηση του Ζόραν Ζάεφ.

Ο Νίκος Κοτζιάς δεν θέληση να κάνει δηλώσεις και αρκέστηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν θα υπάρξει τηλεφώνημα από τα Σκόπια λέγοντας: “Θα γίνει”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Σκοπιανό πρακτορείο MakFax ο Σκοπιανός πρωθυπουργός από στιγμή σε στιγμή θα τηλεφωνήσει στον Έλληνα ομόλογό του και θα του ανακοινώσει την απόφαση της ΠΓΔΜ σχετικά με την ονομασία και τις αλλαγές στο Σύνταγμα της γείτονος.

«Οι πρωθυπουργοί ΠΓΔΜ και Ελλάδας Ζόραν Ζάεφ και Αλέξης Τσίπρας, θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία για να συζητήσουν την πρόοδο των διαπραγματεύσεων για το όνομα» τονίζει το Σκοπιανό πρακτορείο και προσθέσει πως πρόκειται για την πολυαναμενόμενη επικοινωνία που έχει ήδη καθυστερήσει.

Περίεργη μετάδοση από το MIA

Ωστόσο το επίσημο πρακτορείο της ΠΓΔΜ “MIA” μόλις στις 14:37 μετέδωσε μέσω twitter πως το τηλεφώνημα του Ζόραν Ζάεφ θα γίνει σήμερα, επικαλούμενο όμως Ελληνικά ΜΜΕ.

Πηγη: Makfax

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: