Εκκενώθηκε σήμερα στις 5:30 το πρωί από Αφγανούς μετανάστες και πρόσφυγες που την είχαν καταλάβει από την περασμένη Τετάρτη η πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης , Δευτέρα 23 Απριλίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Στρατής Μπαλάσκας

Βομβαρδισμένη πόλη η Μυτιλήνη μετά τα επεισόδια στην Σαπφούς, λέει στο HJ o Δήμαρχος (ηχητικό)

Να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στους πολίτες της Μυτιλήνης καλεί μέσω του Hellas Journal την Πολιτεία, ο δήμαρχος της πόλης, Σπύρος Γαληνός, μετά τα ντροπιαστικά επεισόδια που έγιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας μεταξύ ΜΑΤ και ακροδεξιών που επιχείρησαν να εισβάλουν στην πλατεία Σαπφούς και να την ανακαταλάβουν με τη βία από τους πρόσφυγες που βρίσκονταν επί μέρες εκεί.

Ο κύριος Γαληνός αποκάλυψε στο Hellas Journal πως η αστυνομία είχε αποφασίσει επιχείρηση εκκένωσης της πλατείας για σήμερα το πρωί και απέδωσε τη συγκέντρωση που έγινε χθες το βράδυ σε αγανακτισμένους δημότες μεταξύ των οποίων παρεισέφρησαν και ακραία στοιχεία.

ΕΙΔΗΣΗ: ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ο ίδιος εξηγεί πως είχε προειδοποιήσει εδώ και καιρό πως το νησί δεν μπορεί να “σηκώσει” τόσο μεγάλο όγκο προσφύγων και μεταναστών.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του δημάρχου Μυτιλήνης, Σπύρου Γαληνού:

Ρεπορτάζ: MIgnatiou.com

Be the first to comment on "Βομβαρδισμένη πόλη η Μυτιλήνη μετά τα επεισόδια στην Σαπφούς, λέει στο HJ o Δήμαρχος (ηχητικό)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*