Θα βγάλουμε τις κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες, είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος




«Αρχισυμμορίτη που έστησε πλεκτάνη γιατί δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της αποτυχίας του» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, του οποίου το όνομα αναφέρεται στη δικογραφία για τη Novartis.

Ο ίδιος είπε πως ο πρωθυπουργός είναι ελάχιστος για να καταφέρει να τον φιμώσει και προαναγγέλλοντας δικαστική «μάχη» στο μέλλον είπε: «Δεν θα υπάρξει έλεος στους πολιτικούς μελλοθανάτους… για τα βάναυσα και συκοφαντικά ψεύδη που εκστόμισαν οι «ψευδομάρτυρες».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ισχυρίστηκε πως δεν είχε την παραμικρή σχέση με τις φαρμακευτικές εταιρίες και χαρακτήρισε «άθλιους» όσους είπαν κάτι τέτοιο και τον κατηγόρησαν πως αύξησε τις τιμές των φαρμάκων.
Αναφερόμενος στο θέμα των προστατευόμενων μαρτύρων ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως πρόκειται για «ψευδοκαταθέσεις» και ότι δεν υπάρχει λόγος να προστατευθούν οι μάρτυρες καθώς πρώην πρωθυπουργοί και πρώην υπουργοί δεν θα μπορούσαν να γίνουν εντολείς για συμβόλαια θανάτου.

Ο ίδιος κάλεσε τους βουλευτές της συμπολίτευσης να δώσουν εκ των προτέρων εντολή στην επιτροπή να «βγάλει τις κουκούλες από τους προστατευόμενους μάρτυρες».

«Καταθέτω μήνυση κατά των τριών κουκουλοφόρων και θα ζητήσω από την εισαγγελέα το άνοιγμα όλων των λογαριασμών μου», είπε προαναγγέλλοντας τις επόμενες κινήσεις του ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε ότι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του πρωθυπουργού είναι η “παλιανθρωπιά”.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: