“Ξεπέρασε τα όρια ο Δημήτρης Καμμένος”: Οργή για τις δηλώσεις του από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ




Για υπέρβαση των ορίων και ερωτήματα που προκαλούν οι επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, κάνουν λόγο κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι «οι συστηματικές επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημ. Καμμένου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του, υπερβαίνουν τα όρια, προκαλούν ερωτήματα για τη σκοπιμότητά τους και βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση των ΑΝΕΛ και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων».

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες αλλά και σήμερα σε δηλώσεις του στο Σκάι ο κ. Καμμένος σχετικά με το ζήτημα του ονόματος του ΠΓΔΜ, είχε επιτεθεί κατά στελεχών της κυβέρνησης για την κριτική που του άσκησαν, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Είμαστε συνεργάτες, δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε. Δεν μπορεί κάποιος να μας κάνει τον δάσκαλο και να μας λέει να κάτσουμε καλά». Είχε χαρακτηρίσει “καταδότη” τον κύριο Παπαδημούλη γιατί είχε φωτογραφήσει τους βουλευτές που είχαν πάει στο συλλαήτήριο και το ειχε δημοσιοποιήσει με μέηλ.

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

27/01/2018
Με στοιχεία ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: