Για υποχωρήσεις Αναστασιάδη στο Κυπριακό, κάνει λόγο ο Νικόλας Παπαδόπουλος…




Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος κάλεσε τον Νίκο Αναστασιάδη να τοποθετηθεί ξεκάθαρα σχετικά με το κούρεμα καταθέσεων και σταματήσει να κρύβεται πίσω από νομικίστικες ανακοινώσεις των επιτελείων του και του ΔΗΣΥ, προσθέτοντας ότι η τελευταία δήλωση του κ Γερούν Ντάισελμπλουμ αφήνει πλήρως εκτεθειμένο τον κ Αναστασιάδη .

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος κάλεσε επίσης τον Νίκο Αναστασιάδη να πει ευθαρσώς στον κυπριακό λαό κατά πόσο διαψεύδει τον κ Νταιζενμπλουμ ότι εκείνος εισηγήθηκε το κούρεμα κάτω από τις 100 χιλιάδες ευρώ . Εάν δεν τον διαψεύσει , τόνισε ο κ Παπαδόπουλος, αυτό σημαίνει πως ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ψέματα στη Βουλή των Αντιπροσώπων , είπε ψέματα στον κυπριακό λαό και με τους δικούς του λανθασμένους χειρισμούς οδήγησε την κυπριακή οικονομία σε περιπέτειες .

O κ. Παπαδόπουλος προέβη σε δηλώσεις στην Πάφο.

Η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ έχει ως εξής:

Εκστρατεία παραπλάνησης του λαού – «Κανονικό» και «ευρωπαϊκό» κράτος, κ. Αναστασιάδη, δεν είναι αυτό που περιγράφεται στις υποχωρήσεις σας

Σε εκστρατεία παραπλάνησης του λαού έχει αποδυθεί ο Νίκος Αναστασιάδης και το επιτελείο του, με καταχωρήσεις στον τύπο.

«Διεκδικεί», λέει ο κ. Αναστασιάδης, «πραγματική ανεξαρτησία και ασφάλεια», στο πλαίσιο ενός «κανονικού, ευρωπαϊκού κράτους».

1. «Κανονικό και ευρωπαϊκό κράτος», δεν είναι αυτό, που θα διέπεται από τις υποχωρήσεις που ο Νίκος Αναστασιάδης ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, δηλαδή:

Την εκ περιτροπής Προεδρία.
Την λεγόμενη αποτελεσματική συμμετοχή, δηλαδή την αριθμητική ισότητα και τη μια θετική ψήφο για τους ομοσπονδιακούς θεσμούς.
Την ισότιμη μεταχείριση των τούρκων υπηκόων με τους ελλαδίτες-ευρωπαίους πολίτες, δηλαδή τις τέσσερις ελευθερίες των Τούρκων.
Την υπερέχουσα θέση των σφετεριστών σε ότι αφορά το Περιουσιακό.
Την παραμονή όλων των εποίκων.

2. «Κανονικό και ευρωπαϊκό κράτος», δεν είναι αυτό που θα εκχωρήσει τη διχοτόμηση της ΑΟΖ του, όπως άφησε να νοηθεί ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος ΜΙΛΗΣΕ περί αποκλειστικής οικονομικής ζώνης του ψευδοκράτους.

3. «Πραγματική ανεξαρτησία και ασφάλεια», δεν θα επιτευχθεί με την υποχώρηση του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ μεταβατικές εγγυήσεις και την εσαεί παραμονή τουρκικού στρατού στην Κύπρο, μετά τη λύση.

Αυτό που προτείνει ο Νίκος Αναστασιάδης είναι την κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη μετατροπή της Κύπρου σε τουρκικό προτεκτοράτο.

Αυτό θα φέρει ενώπιον του λαού, εάν επανεκλεγεί.

Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό πρέπει να γνωρίζει ο λαός και γι’ αυτό πρέπει στις εκλογές να επιλέξει τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Περισσότερες ειδήσεις Κύπρος εδώ

ΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 13/01/2018 13:11

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: