Νέα προθεσμία στον κατηγορούμενο για τρομοκρατία: Συγκέντρωση “Αλληλέγγυων” και φτύσιμο δημοσιογράφων




Προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο 29χρονος που επρόκειτο να απολογηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για τις κατηγορίες που αφορούν τα όπλα, τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής κατά τη σύλληψη του.

Την ίδια ώρα συνθήματα συμπαράστασης φώναξαν κατά την είσοδο και έξοδο του κατηγορούμενου περίπου 50 συγκεντρωμένοι ενώ ο ίδιος έφτυσε τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν στην Ευελπίδων για να καλύψουν τη μεταγωγή του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ερευνάται το ενδεχόμενο, ο 29χρονος να προσπάθησε να μεταφέρει τη γιάφκα από την οδό Αλκαμένους σε διαμέρισμα στην περιοχή των Εξαρχείων το οποίο φέρεται να είχε νοικιάσει μέσω internet, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Η αντιτρομοκρατική πραγματοποίησε σήμερα τα ξημερώματα έφοδο στο ισόγειο διαμέρισμα, στο οποίο βρέθηκαν ένα λάπτοπ, ένα κινητό τηλέφωνο και ρουχισμός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 29χρονος συλληφθείς είχε νοικιάσει, το διαμέρισμα στα Εξάρχεια μόνο για το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Οκτωβρίου.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: